BIST9.472,69%-0,54
USD32.6012%0.22
EURO34,7976%0.32
ALTIN2.495,39%0.44
Dünya

Gerilim dolu anlar saniye saniye kamerada! ABD’de uçağa tren çarptı

ABD’de kalkıştan kısa süre sonra arızalanan küçük uçak tren raylarına indi. Yaralı pilot polislerin müdahalesiyle uçaktan çıkartılırken, saniyeler içerisinde de tren uçağa çarptı. O anlar ise anbean görüntülendi.

Abone OlGoogle News
10 Ocak 2022 21:53

ABD’nin Los Angeles kentinde tren raylarına acil iniş yapan küçük uçağa tren çarptı. Yaralı pilot çarpışmadan saniyeler önce polisler tarafından uçaktan çıkarıldı.

Pilot kurtarıldıktan saniyeler sonra tren uçağa çarptı

ABD’nin California eyaletinin Los Angeles kentinde Cessna marka küçük uçak havalandıktan kısa bir süre sonra arıza nedeniyle tren raylarına acil iniş yaptı. Polislerin yaralı pilotu uçaktan çıkarmasından saniyeler sonra tren uçağa çarptı.

 

Gerilim dolu anlar kamerada

Polislerin zamanla yarışı polis vücut kamerasına an be an kaydedildi. Vücut kamerası görüntülerinde polislerin pilotu uçaktan çıkararak geriye çekilmesinin hemen ardından trenin yaklaştığı ve polislerin hızlıca geri çekildiği görülüyor. Trenin uçağa hızla çarpmasıyla uçak parçaları etrafa saçılıyor.

 

Vücudunda kesik yaraları bulunan pilotun tedavi için hastaneye kaldırıldığı ve durumunun stabil olduğu belirtildi. Yerel kaynaklara göre, trendeki yolcular kazayı yara almadan atlattı.

 

Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde akittv.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan akittv.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar
  • Yeniden eskiye
  • Eskiden yeniye
  • Öne Çıkanlar