BIST9.079,97%3,10
USD32.3488%0.18
EURO35,0892%0.05
ALTIN2.307,82%1.33
Aktüel

Tatlıses 12 yılın ardından ilk kez yurtdışı konserinde: Bakın ilk ne yaptı

İbrahim Tatlıses 12 yıl sonra ilk kez yurt dışında konser verdi. 2 saat süren konserden önce İbrahim Tatlıses mangal aprtisi düzenledi...

Abone OlGoogle News
11 Ekim 2021 16:13

Uzun yıllar sahnelerden uzak kalan İbrahim Tatlıses, 12 yıl sonra ilk yurt dışı konserini dün akşam Belarus'un başkenti Minsk'teki bir otelde gerçekleştirdi. 2 saat süren konserde İbrahim Tatlıses seyircileri coşturdu.

12 YIL SONRA İLK YURT DIŞI KONSERİ

'İmparator' lakabıyla tanınan ünlü şarkıcı İbrahim Tatlıses, 12 yıl sonra ilk yurt dışı konserini önceki gece Belarus'un başkenti Minsk'teki bir otelde verdi.

GÖL KENARINDA MANGAL KEYFİ

Konser öncesi basın mensupları ile birlikte şehirde gezintiye çıkan Tatlıses, göl kenarında mangal keyfi yapmayı da ihmal etmedi.

"RABBİM 'DUR' DEMEDİKÇE BEN SEVENLERİM İÇİN BU ŞARKILARI SÖYLEMEYE DEVAM EDECEĞİM"

İmparator Tatlıses, gazetecilerle yaptığı söyleşilerde "Rabbim 'dur' demedikçe ben sevenlerim için bu şarkıları söylemeye devam edeceğim" deyince duygusal anlar yaşandı.

"ALLAH BANA YAPTIĞIM HATALARI DÜZELTME ŞANSI VERDİ"

Tatlıses "Her gün Allaha Dua ediyor, yaptığım hataları düzeltme şansı verdiği için dua ediyorum. Başımdan gecen bu kötü olay beni çok değiştirdi. Şimdi daha berrak görüyorum her şeyi. Daha pozitif bir insan oldum. Ailem, çocuklarım, dostlarım ve şarkılar ile yaşlanmak istiyorum" dedi.

'Yalnızım Dostlarım', 'Bebeğim' ve 'Mavi Mavi' gibi klasikleşmiş şarkılarını seslendiren İbrahim Tatlıses, sevenleriyle sahnede hasret giderdi. Yaklaşık 2 saat süren programın sunuculuğunu ise Mehmet Ali Erbil üstlendi.

Tatlıses sahnedeyken bir ara elektrikler kesildi. Kesintiye aldırış etmeyen İbrahim Tatlıses, şarkılarını çıplak sesle söylemeye devam etti. Sanatçının bu performansı da davetliler tarafından ayakta alkışlandı.

Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde akittv.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan akittv.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar
  • Yeniden eskiye
  • Eskiden yeniye
  • Öne Çıkanlar