BIST9.693,46%1,77
USD32.5355%0.02
EURO34,7190%0.09
ALTIN2.499,53%0.61
Aktüel

Yavru Vatan’da neler oluyor? KKTC’de sapkın eşcinsellere hizmet eden skandal yasa tasarısı

Yavru Vatan Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde (KKTC) sapkın eşcinsel çiftlerin çocuk sahibi olabilmelerinin önünü açan yasa tasarısı KKTC Resmi Gazete’sinde bugün yayımlandı.

Abone OlGoogle News
05 Ekim 2021 16:03

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde (KKTC) sapkın eşcinsel çiftlerin, “taşıyıcı anne yöntemi” ile çocuk sahibi olabilmelerini sağlamaya yönelik yasa tasarısı hazırlandı.

Sapkın eşcinsellere yasa tasarısı Resmi Gazete’de yayımlandı

KKTC Resmi Gazete’sinde bugün yayımlanan, “İnsan Hücre, Doku ve Organ Nakli ile İlgili Kuralları Düzenleyen (Değişiklik) Yasa Tasarısı’’nın ilgili maddesinde, “Başka hangi yasal mevzuat şekillerinde nasıl düzenlendiğine bakılmaksızın aynı cinsiyetteki kişiler üremeye yardımcı tedavi yöntemi ile ve taşıyıcı anne kullanmak sureti ile çocuk sahibi olmaları halinde, bu kişilerin küçüğün ebeveynleri olduğu dosya belgesinde belirtilir” denildi.

Sapkın çiftlerin çocuk sahibi olabilmelerinin önü açılacak

Yasa tasarısıyla, ilgili yasaya eklenen madde Meclis’ten geçerse, KKTC’de sapkın çiftler taşıyıcı anne yöntemi ile çocuk sahibi olabilecek.

KKTC’de yasa tasarısı Meclis Komitesi’nde görüşüldükten sonra Meclis Genel Kurulu’na sunuluyor ve Meclis’te yasalaşıyor.

Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde akittv.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan akittv.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar
  • Yeniden eskiye
  • Eskiden yeniye
  • Öne Çıkanlar