BIST9.716,77%-0,05
USD32.5502%0.04
EURO34,9487%-0.07
ALTIN2.447,91%0.48
Aktüel

Başörtülü kadını döven 28 şubat artığına ilk duruşmada skandal karar!

İstanbul Nişantaşı’nda bir parkta arkadaşıyla oturduğu sırada 'sizi burada istemiyoruz' diyerek başörtülü öğretim üyesi Neşe Nur Akkaya’yı darp ettiği iddia edilen Eray Çakın, yargılandığı davada tahliye edildi.

Abone OlGoogle News
10 Eylül 2021 14:40

İstanbul Teknik Üniversitesi Araştırma Görevlisi Neşe Nur Akkaya, kız arkadaşıyla Nişantaşı Mıstık Parkı’nda oturduğu esnada Eray Çakın isimli şahıs tarafından önce sözlü tacize uğradı. Genç kızların yanına gelen Eray Çakın’ın, “Burada ne işiniz var, siz ve sizin gibileri istemiyoruz. Gidin başka yerlere, çok parkta oturmak istiyorsanız, Gaziosmanpaşa’ya gidip oturun” dedi.

Tepki görünce defalarca yumrukladı

Saldırgana tepki gösteren Akkaya, “Rahatsız oluyorsan, sen gidip başka bir yerde oturabilirsin.” diyerek tepki gösterdi. Saldırgan Eray Çakın elindeki termosu Neşe Nur Akkaya’ya vurup art arda yumruk attı. Akkaya aldığı darbelerle yere düşüp yığıldı.

İlk duruşmada tahliye edildi

8 Haziran günü olayın duyulmasının ardından gözaltına alınan Eray Çakın tutuklanarak cezaevine konuldu. Çakın bugün çıktığı ilk duruşmada tahliye edildi.

Çevredekiler bana saldırması için kışkırttı

Akademisyen Neşe Nur Akkaya verdiği ifadede yaşadıklarını şöyle anlattı: “E.Ç. yine sesini yükselterek, 'Gaziosmanpaşa'ya gidin, burada yaşayamazsınız. Kediyi darp ediyorsunuz' dedi. Sırtım dönük vaziyetteyken birden E.Ç. kafamı tuttu ve elinde bulunan görmediğim ancak termos olarak düşündüğüm bir cisimle yüzüme defalarca vurdu. Ben kendimi kurtarmaya çalışırken beni yere devirdi. Daha sonra gözüm karardı ve bir şey göremedim. Daha sonra gözümü açtığımda E.Ç. hala bağırarak 'kediyi darp etti, kediyi savundum' dedi. Çevrede bulunan vatandaşları bana saldırmaları için bu söylemlerine devam etti. Daha sonra polisler geldi, hastaneye gittim ve gözüme aldığım darbelerden dolayı rapor aldım.”

Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde akittv.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan akittv.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar
  • Yeniden eskiye
  • Eskiden yeniye
  • Öne Çıkanlar