BIST9.645,02%-0,50
USD32.5667%0.14
EURO34,8626%0.64
ALTIN2.430,32%-0.10
Aktüel

Barış Terkoğlu yine dindarlara sardı: İslamcılar deyip Müslümanlara saldırdı

OdaTV'nin operasyonel ismi Barış Terkoğlu, Cumhuriyet Gazetesi'nde karaladığı köşesinden yine Müslümanlara saldırdı.İslamcılar diyerek İslamı, dinci diyerek Müslümanları hedef alan güruhun genç kalemşörlerinden olan Terkoğlu, Cumhuriyet'teki köşesinde yeni bir aymazlığa imza attı.

Abone OlGoogle News
04 Mart 2021 11:28

Dindar insanlara yönelik hakaret içeren haberleriyle bilinen Cumhuriyet Gazetesi'nin yeni, Oda TV'nin eski kalemşörü Barış Terkoğlu, yine Müslümanları hedef aldı.

'Siyasal İslam' deyip İslam'ı, 'dinciler' deyip Müslümanları hedef alan kimliksiz din düşmanlarını örnek almayı sürdüren Terkoğlu, on beş yıl önce başörtüsüyle okullara girilemeyen ülke Türkiye değilmiş gibi, kin ve neretle yine Müslümanları hedef aldı.

Sivas'ta çıkan olaylarda kışkırtıcı Aziz Nesin'in rolünü görmezden gelen, işinde gücünde insanları tahrik ederek 'insanlar yakıldı' propagandasını köpürten din düşmanı sefillere payanda olan Terkoğlu, karaladığı köşesinde iftira üzerine iftira atmayı sürdürüyor.

Dindarların siyasetteki etkinliğini kırmak için 28 Şubat sürecine giden karanlık yolda kurgulanan alçak oyunları Müslümanlar yapmış gibi iftiralar atan Terkoğlu, utanmadan, "Madımak’ta yanan otel, sırtından vurulan aydınlar, elde silahla “Kemalist düzeni yıkmaya geldik” talimleri... Sahi hepsi ama hepsi paranoya mıydı?" dedi.

2000 yılında Konya'da, öldürüldükten sonra evin altına gömülmüş halde bulunan Konca Kuriş üzerinden de Müslümanlarla hesaplaşmaya çalışan Terkoğlu, "dinci terör" olarak nitelediği cinayetleri de Müslüman topluma mal etmek istedi.

Konca Kuriş'in mezarını dahi emellerine alet eden Terkoğlu, "“İrtica paranoyaydı” diyen muktedir İslamcı... Manikürlü tırnağını dibinden kesersen; mağdur ol, ağla. İpek kıyafetine güvercinler pislerse; mağdur ol, ağla. Ama Mersin’de, şehir mezarlığında, 8 Mart’ta, ayak ucundaki mermer vazoya kadınların mor çiçekler bıraktığı bir mezar görürsen; sadece utan!" sözleriyle dinmeyen kinini bir kez daha kustu.

Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde akittv.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan akittv.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar
  • Yeniden eskiye
  • Eskiden yeniye
  • Öne Çıkanlar