BIST9.079,97%3,10
USD32.3665%0.07
EURO34,9997%-0.05
ALTIN2.324,38%0.17
Aktüel

3 kişinin cesedi panelvandan çıkmıştı!

Şanlıurfa'nın Bozova ilçesinde balık avlamak için gölet kenarında kamp yaptıkları panelvanda ölü olarak bulunan 3 kişinin araç içerisinde; ısınmak için taş ocağı mangalında yaktıkları kömür ateşinden, havaya karışan karbonmonoksit gazı nedeniyle zehirlendikleri belirlendi.

Abone OlGoogle News
23 Şubat 2021 13:36

21 Şubat Pazar günü Şanlıurfa Bozova’nın Atatürk Baraj göleti yakınındaki Buğdayhüyük Mahallesi'nde balık tutmak için göl kenarında kamp yapan Kamuran İzol (12), Mustafa Kılıç (47) ile Hayriye Albers (50) ölü bulundu. Olay yerinde inceleme yapan ekipler, 3 kişinin araç içerisinde taş ocağı mangalında yaktıkları kömür ateşinden sızan gazdan zehirlendiklerini belirledi.

Yaşanan ölümle ilgili olarak Şanlıurfa Valiliği'nden de yazılı açıklama yapıldı. Açıklamada, cansız bedeni bulunan 3 kişinin balık tutmak ve piknik yapmak için baraj kenarına geldikleri belirtilerek şöyle denildi:

"Panelvan tipi araç ile balık tutmak ve piknik yapmak için gelen 1'i çocuk 3 kişilik bir aile, araç içerisine koydukları ısınmak amaçlı taş ocağı çay mangalını, odun ve kömür ile yakmak suretiyle uyumaları üzerine sızan karbonmonoksit gazından zehirlenerek hayatını kaybetmiştir. Söz konusu olayda kullanılan taş ocağı çay mangalının, açık arazide yemek pişirmek veya su ısıtmak amaçlı kullanılması gerekirken, kapalı bir alanda amaç dışı kullanılması sonucu bir ailenin yok olmasına neden olmuştur.

Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde akittv.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan akittv.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar
  • Yeniden eskiye
  • Eskiden yeniye
  • Öne Çıkanlar