BIST9.057,98%2,85
USD32.3162%0.07
EURO35,1075%0.11
ALTIN2.293,18%0.69
Aktüel

Osman Nuri Kabaktepe kimdir? Ak Parti İstanbul İl Başkanı Kim? Osman Nuri Kabaktepe kaç yaşında?

Ak Parti İstanbul İl Başkanı Kim Oldu?, Osman Nuri Kabaktepe Kimdir?, Osman Nuri Kabaktepe kaç yaşında? Bayram Şenocak İstifa mı Etti?

Abone OlGoogle News
22 Şubat 2021 08:54

Osman Nuri Kabaktepe Kimdir?

 

Osman Nuri Kabaktepe Kimdir, hakkında merak edilenler.

Araştırmacı yazar, STK yöneticisi, siyasetçi. 1 Aralık 1970’te Ordu’nun Fatsa ilçesinde doğdu. Fatsa İmam Hatip Lisesini bitirdikten sonra Uludağ Üniversitesi İlahiyat Fakültesinden mezun oldu. Aynı bölümde yüksek lisans eğitimini tamamladı. Refah Partisi ve Fazilet Partisinde çeşitli görevler üstlendi.Kurucu başkanı da olduğu Saadet Partisi İstanbul il yönetimi ve partinin Genel İdare Kurulu üyesi olarak görev yaptı. 2004 yerel seçimlerinde SP’den Fatsa belediye başkan adayı oldu, seçilemedi.

Saadet Partisi Gençlik Kolları Eski Genel Başkanı. İlim Yayma Cemiyeti denetim kurulu üyesi ve Türkiye Gençlik Vakfı (TUGVA)yüksek istişare kurulu üyesi, Cihannüma Dayanışma ve İşbirliği Platformu Derneği genel başkan yardımcısı olarak görev yaptı. 2016 yılında Maarif Vakfı yönetim kurulu üyeliğine seçildi. Evli ve 2 çocuk babasıdır.

AK Parti İstanbul İl Başkanı Bayram Şenocak, "24 Şubat Çarşamba gerçekleştireceğimiz AK Parti İstanbul 7. Olağan İl Kongremizde aday olmayacağımı, görevimi başka bir dava arkadaşıma devredeceğimi tüm kamuoyuna duyururum" açıklamasını yaptı. Peki, AK Parti İstanbul İl Başkanlığı için ismi geçen Osman Nuri Kabaktepe kimdir?

Osman Nuri Kabaktepe Kimdir?

 

Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde akittv.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan akittv.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar
  • Yeniden eskiye
  • Eskiden yeniye
  • Öne Çıkanlar