BIST9.524,59%-0,06
USD32.5695%0.13
EURO34,6968%0.03
ALTIN2.501,97%0.70
Aktüel

Çamurcu solak Cumhuriyet’in Hidayet Türkoğlu yalanı elinde patladı

Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) Başkanı ve Cumhurbaşkanı Spor Danışmanı Hidayet Türkoğlu, çamurcu solak medyanın çıbanbaşı Cumhuriyet'in kendisi hakkında çıkardığı mesnetsiz iddialara ilişkin açıklamada bulunarak yalanını elinde patlattı.

Abone OlGoogle News
12 Ocak 2021 15:38

Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) Başkanı ve Cumhurbaşkanı Spor Danışmanı Hidayet Türkoğlu'nun görevlerinden el çektirildiği iddia edildi.

Hidayet Türkoğlu anında yalanladı

Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Türkoğlu, Cumhuriyet’in, saz arkadaşları arasında kendisini ön plana çıkartmak için ortaya attığı mesnetsiz iddiaları yalanlayarak, “çamur medyası”nın ipini pazara çıkardı.

Türkoğlu şu ifadeleri kullandı:

"Büyük gururla sürdürdüğüm Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanlığı ve Türk basketboluna hizmet etmek üzere seçilerek icra ettiğim Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanlığı görevlerimi tüm bilgim, birikimim ve vizyonumla sürdürmeye devam ediyorum.

Yeni dönemde yapılacak seçimlere hazırlanan isimlerin, kalitesiz derme çatma yalan haberlerle değil, basketbolun geleceğine yönelik vizyon ve iş planlarıyla kampanya yürütmelerini dilerim. Camiamıza yakışacak yöntemin bu olduğuna inanıyorum."

Çamurcu solak Cumhuriyet’in "Hidayet Türkoğlu" iddiası

Çamurcu solak medyanın çıbanbaşı Cumhuriyet'in sözde AK Parti’ye yakın kaynaklara dayandırdığı iddiaya göre Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’a yakın bazı isimler ABD vatandaşı olan Hidayet Türkoğlu’nun yurtdışındaki banka hesabında bulunan 150 milyon euroyu Türkiye’ye getirmesini istedi. Türkoğlu, parayı Türkiye’ye getirmeyeceğini söyledi. Bunun üzerine Hidayet Türkoğlu’na Saray’daki odasını boşaltması talimatı verilirken TBF Başkanlığı’ndan da istifa etmesi istendi.

"Eşini ABD'ye gönderdi, kendisi de gidiyor"

İddiaya göre yaşanan gelişmelerin ardından Hidayet Türkoğlu’nun eşi ve çocuklarını ABD’ye gönderdiği, kendisinin de yurtdışına çıkmak için hazırlık yaptığı öne sürüldü. Türkoğlu’nun birkaç gün içinde istifasını vereceği ve yerine ise Harun Erdenay’ın getirileceği ileri sürülmüştü.

 

Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde akittv.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan akittv.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar
  • Yeniden eskiye
  • Eskiden yeniye
  • Öne Çıkanlar