BIST10.895,25%1,45
USD32.1979%0.00
EURO34,9878%0.03
ALTIN2.507,59%0.18
Aktüel

CHP’li belediyede "büyük polemik"! "Ayının boyu da Atatürk'ün boyu da birebir"

CHP’li Bilecik Belediyesi tarafından kentte bir parkta yapılan Mustafa Kemal ve ayı heykelleri polemik konusu oldu. Ayı heykelinin, Mustafa Kemal heykelinden daha büyük olduğuna yönelik eleştiriler gelmesi üzerine açıklama yapan Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin, “Heykellerin boyu birebir” dedi.

Abone OlGoogle News
15 Aralık 2020 13:49

CHP’li Bilecik Belediyesi’nin gündemi bu sıralar heykel boyutu. Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin "Ayının boyu da Atatürk'ün boyu da birebir" dedi.

“Heykellerin boyu birebir”

Bilecik Belediyesi tarafından şehir merkezindeki bir parkta, Mustafa Kemal ve çeşitli hayvanların heykellerinin açılışı gerçekleştirilmişti. Ayı heykelinin, Mustafa Kemal heykelinden daha büyük olduğuna yönelik eleştiriler gelmesi üzerine açıklama yapan Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin, “ Bilecik bölgesindeki en büyük ayı boyu budur ve birebir yapılmıştır. Atatürk için de geçerlidir. Atatürk heykeli birebir Atatürk’ün kendi boyutundadır” dedi.

CHP’li Bilecik Belediyesi’nin Başkanı Semih Şahin, şehir merkezindeki Atatürk Parkı’nda, ‘Mustafa Kemal Atatürk ve Çocuklar’ isimli heykelle, çeşitli hayvanların heykellerinin açılışını gerçekleştirmişti.

“Ayı heykeli karşısında küçük kaldı”

Açılış sonrası, parkın içinde bulunan ayı heykeli karşısında Atatürk heykelinin küçük kaldığı eleştirisi yapıldı.

Ayı heykelinin eleştirilmesine cevap veren Bilecik Belediye Başkanı Şahin, “ Bilecik bölgesindeki en büyük ayı boyu budur ve birebir yapılmıştır. Yine diğerleri için de geçerlidir. Atatürk için de geçerlidir. Atatürk heykeli bire bir Atatürk’ün kendi boyutundadır. Çocuklar, insanlar Atatürk’ü kendine yakın hissetsin diye kasti olarak böyle yapılmıştır. Ayının gerçek boyu neyse o boydadır, tilki de o boydadır, geyik de o boydadır” dedi.

Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde akittv.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan akittv.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar
  • Yeniden eskiye
  • Eskiden yeniye
  • Öne Çıkanlar