BIST9.716,77%-0,05
USD32.5654%0.09
EURO34,9384%-0.10
ALTIN2.437,17%0.04
Aktüel

Müdahaleler yetersiz kaldı! Hakkari’den şehit haberi

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Hakkari’de üs bölgelerinin ikmali maksadıyla icra edilen intikal esnasında meydana gelen araç kazası sonucu 1 askerin tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olduğunu açıkladı.

Abone OlGoogle News
01 Aralık 2020 20:32

Hakkari'nin Çukurca ilçesinde görev yapan Piyade Sözleşmeli Onbaşı Osman Güler, görevi esnasında yaşanan trafik kazasında hayatını kaybederek şehit düştü.

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Hakkari'nin Çukurca bölgesinde meydana gelen araç kazası sonucu Piyade Sözleşmeli Onbaşı Osman Güler'in şehit olduğunu açıkladı.

Hastanede yapılan müdahaleler yetersiz kaldı

MSB'den yapılan açıklamada, "Hakkari/Çukurca bölgesinde, 1 Aralık 2020 tarihinde, üs bölgelerinin ikmali maksadıyla icra edilen intikal esnasında meydana gelen araç kazası sonucu, Piyade Sözleşmeli Onbaşı Osman Güler yaralanmış ve sevk edildiği hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olmuştur. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah'tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır dileriz" ifadelerine yer verildi.

 

Bakan Akar'dan şehidin ailesine başsağlığı mesajı

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Hakkari'nin Çukurca ilçesinde meydana gelen araç kazasında şehit olan Piyade Sözleşmeli Onbaşı Osman Güler için başsağlığı mesajı kaleme aldı. Bakan Akar mesajında, "Kahraman şehidimize şahsım ve Milli Savunma Bakanlığı mensupları adına Allah'tan rahmet; kederli ailesine ve asil milletimize başsağlığı ve sabır dilerim" dedi.

 

Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde akittv.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan akittv.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar
  • Yeniden eskiye
  • Eskiden yeniye
  • Öne Çıkanlar