BIST9.716,77%-0,05
USD32.5553%0.06
EURO34,9426%-0.09
ALTIN2.444,03%0.32
Aktüel

Jandarmadan uyuşturucu çetesine baskın

Jandarma ekipleri, yurtdışından yasadışı yollarla Türkiye'ye getirdikleri uyuşturucu maddeleri torbacılara dağıtan çeteye operasyon yaptı. Gerçekleştirilen operasyonda 'Kral' diye bilinen suç örgütü lideri E.S ile birlikte 5 kişi gözaltına alındı.

Abone OlGoogle News
19 Kasım 2020 11:31

İstanbul İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlar ile Mücadele (KOM) ekipleri 'Kral' diye bilinen suç örgütü lideri E.S. liderliğindeki şüphelilerin yurt dışından temin ettikleri uyuşturucu maddeleri yasadışı yollarla İstanbul'a getirdikleri ve torbacı tabir edilen şahıslara dağıtacaklarının bilgisini aldı. Alınan bilgi üzerine harekete geçen ekipler, E.S. ile bağlantılı olduğu kişileri, kullandığı mekânları ve araçları tek tek belirledi. Yapılan takip sonucu farklı semtlerde kiraladıkları adreslere çeşitli zamanlarda uğradıkları ve bu adresleri uyuşturucuyu saklamak için kullandıkları tespit edildi. Belirlenen adreslere eş zamanlı olarak baskın yapıldı.

Kalaşnikof ele geçirildi

Kartal ve Pendik'teki adreslere Narkotik Köpeği 'Vadi' ile birlikte baskın yapıldı. Organize suç örgütünün evlerinde yapılan operasyonda yatağın bazasına, koltuğun altına hatta valizlerin içine gizlenmiş halde 1 adet kalaşnikof marka tüfek ile bu tüfeğe ait çok sayıda mermi, 17 kilogram kokain, 47 kilogram marihuana, 89 bin adet ekstazi hap, bin 500 adet satışa hazır hale getirilmiş "fişek" diye tabir edilen marihuana ele geçirildi.

Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde akittv.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan akittv.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar
  • Yeniden eskiye
  • Eskiden yeniye
  • Öne Çıkanlar