BIST10.276,88%0,67
USD32.3391%-0.12
EURO34,8040%0.05
ALTIN2.393,53%-0.14
Aktüel

İhtiyaç sahiplerine 70 tekerlekli sandalye

Adıyaman Dernekler Federasyonu tanıtım günleri öncesinde söz verdiği tekerlekli sandalyeleri Adıyaman’da ki ihtiyaç sahiplerine düzenlenen bir programla teslim etti.

Abone OlGoogle News
05 Ocak 2024 11:31

Programa Adıyaman Milletvekili Mustafa Alkayış, Adıyaman Belediye Başkanı Süleyman Kılınç, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Saliha Diler, basın mensupları ve vatandaşlar katıldı.

Adıyaman Dernekler Federasyonu Başkanı Hüseyin Sevinçtekin ekibi ve protokol üyeleri ile birlikte ihtiyaç sahiplerine tekerlekli sandalyeleri teslim ettiler.

Adıyaman Dernekler Federasyonu Başkanı Hüseyin Sevinçtekin, engelli hemşerilerini sevindirmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Sevinçtekin,”Bugün şu fani dünyada yaşanabilecek en güzel mutluluğu yaşadık. Onlar mutlu olunca biz daha da mutlu olduk. Adıyaman Dernekler Federasyonu olarak tanıtım günleri öncesinde söz verdiğimiz gibi Adıyaman‘daki 70 engelli kardeşlerimize 70 engelli aracı takdim ettik. Programımıza katılım sağlayan Adıyaman milletvekilimiz Sayın Mustafa Alkayış’a, ev sahipliğinden ve katılımlarından dolayı Adıyaman Belediye başkanımız Sayın Süleyman Kılınc’a, AK Parti Kadın Kolları Başkanımız Sayın Saliha Diler’e ve diğer tüm misafirlerimize teşekkür ediyorum. İstanbul Adıyaman Dernekler Federasyonu yönetim kurulundaki tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Böyle güzel hizmetlerde Rabbim cümlemizi muvaffak eylesin inşallah” dedi.

Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde akittv.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan akittv.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar
  • Yeniden eskiye
  • Eskiden yeniye
  • Öne Çıkanlar