Ahlatcı Holding, Saha Expo 2022 Fuarı’nda bir ilki tanıtıyor
Ahlatcı Holding A.Ş. bir önceki fuarda tanıtımını yaptığı Nano teknoloji şirketi olan Nanagrafi Nano Teknoloji A.Ş. 25-28 Ekim’de İstanbul’da düzenlenen Saha Expo Savunma Fuarı'nda yeni ürün ve teknolojilerini sergileyecek.

Türkiye'nin ilk nano teknoloji şirketi olan Nanografi olarak ileri malzeme teknolojilerinde, teknolojiyi geliştirmeye yönelik çalışmalar, İstanbul Fuar Merkezi’nde gerçekleşecek.
İnsanlık tarihinin en önemli malzeme buluşu olarak gösterilen grafen malzemesini yerli olarak ilk kez üreten ve ihraç eden şirket konumunda olan Ahlatcı Holding A.Ş. ülkemizin savunma sanayisinde yerlilik oranını artıracak yeni ürünlerini de sergileyecek.
Güvenlik kuvvetlerimizin sıklıkla kullandığı kurşun geçirmez balistik plakayı yerli bir modelle üreterek Grafen katkısıyla ağırlığını azalttıklarının müjdesini de duyurdular.
Böylelikle performansı arttırılan kurşun geçirmez plaka, yerlilik oranının arttırılmasıyla ithal girdinin azalmasını da sağlayacak.
Grakor ismini verdiğimiz bu ürün ile güvenlik güçlerimizin hafif ve mukavim kurşun geçirmez balistik plaka ihtiyacı karşılanabilecek.
Bu ürünü ilk SAHA EXPO'da sergilenecek
Silahların üzerinde sıkılıkla kullanılan ve mukavim bir kaplama olarak bilinen seramik kaplamayı da ilk kez yerleştirildi.
Böylelikle yüksek miktarda ithal edilen kaplamanın Türkiye'de yerli üretimi yapılabilecek.
C-Kote ismi verilen ürün ile tüm silah üreticilerinin tamamen yurtdışına bağımlı olduğu bu ürünün yerli üretimi sayesinde silah ürünlerindeki yerlilik oranı artacak ve ülkemizin ihracat kalemlerine bir yenisi eklenmiş olacağını da duyurdular.
- Yeniden eskiye
- Eskiden yeniye
- Öne Çıkanlar