BIST9.895,76%1,84
USD32.4649%-0.22
EURO34,8136%-0.46
ALTIN2.451,88%0.64
Aktüel

O anlar kamerada! İstanbul Boğazı’nda ölüm kalım mücadelesi

Emirgan sahilinde denize giren Tunuslu şahıs akıntıya kapılınca boğulma tehlikesi geçirdi. Sahil güvenlik ekiplerinin müdahalesiyle kurtarılan adam karaya çıkartıldı. O anlar ise kameraya yansıdı.

Abone OlGoogle News
04 Ağustos 2022 10:21

İstanbul’da Sarıyer Emirgan sahilinde serinlemek için denize giren Tunus uyruklu adam, akıntıya kapılınca boğulma tehlikesi geçirdi. Denizde bir süre ölüm kalım mücadelesi veren adamı Sahil Güvenlik ekipleri kurtararak karaya çıkarttı.

 

Rüzgarın da etkisiyle boğazın akıntısına kapıldı

Olay, dün saat 18.30 sıralarında Sarıyer Emirgan sahilinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Tunus uyruklu bir adam akşam saatlerinde serinlemek için sahilden denize girdi. Bir süre suda yüzen adam rüzgarın da etkisiyle boğazın akıntısına kapıldı. Denizde boğulma tehlikesi geçiren adamı gören çevredeki vatandaşlar Sahil Güvenlik Komutanlığı ekiplerine ihbarda bulundu.

 

Denizde ölüm kalım mücadelesi

İhbar üzerine kısa sürede olay yerine gelen ekipler, denizde ölüm kalım mücadelesi veren adamı önce bota aldı ardından da karaya çıkarttı. Adamın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken, yaşananlar ise kameralara yansıdı.

 
 
Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde akittv.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan akittv.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar
  • Yeniden eskiye
  • Eskiden yeniye
  • Öne Çıkanlar