BIST9.693,46%1,77
USD32.5355%0.02
EURO34,7190%0.09
ALTIN2.499,53%0.61
Aktüel

Gaziantep Caddesi’nde Yol Yapım Çalışmaları Başladı

Besni Belediye Başkanı Eyyup Mehmet Emre, Besni Çarşı Merkezi ile Yenikent’i birbirine bağlayan ve en işlek caddelerden biri olan Gaziantep Caddesinin yollarında yenileme çalışmalarının başladığını ifade ederek, “ Asfalt döküp geçmiyoruz, daha uzun ömürlü bir yol için alt yapı çalışmaları ile beraber üst yapı çalışmalarına geçiyoruz.” dedi.

Abone OlGoogle News
01 Ağustos 2022 16:39

Konu hakkında açıklamada bulunan Besni Belediye Başkanı Eyyup Mehmet Emre, “Seçim zamanı verdiğimiz sözleri Allah’ın izniyle bir bir yerine getiriyoruz. İlçemizin en işlek ve önemli caddelerinden olan Gaziantep Caddemizde çalışmalara başladık. Yaklaşık bir haftadır devam eden çalışmalarımız öncelikle altyapı sorununu çözmek adına daha önce hiç yapılmayan drenaj borularının döşenmesiyle beraber daha uzun ömürlü bir yol yapmak için gayret ediyoruz. Bu çalışmayı hızlı bir şekilde bitirdikten sonra yolun tamamında asfaltlama ve kaldırım çalışmalarımız olacak. İnşallah en kısa sürede bu caddemizi ilçemize yakışır bir hale getirerek vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız.

 

Daha önce ilçemizin hızla gelişmekte olan mahallelerinden 15 Temmuz Şehitler Mahallesinde başlattığımız altyapı ve yol yapım çalışmalarında neredeyse sona geldik. Bölgemizin alt yapı kanalizasyon hattı, yağmur drenaj hattı, kilitli parke ve kaldırım çalışmalarıyla daha güzel bir görünüme kavuşmasını sağladık.  Allah’ın lütfu ve keremi ile İnşallah, ilçemizin tüm sorunlarını birer çözüme kavuşturacağız.”dedi. 

 

Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde akittv.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan akittv.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar
  • Yeniden eskiye
  • Eskiden yeniye
  • Öne Çıkanlar