BIST9.693,46%1,77
USD32.5355%0.02
EURO34,7190%0.09
ALTIN2.499,53%0.61
Aktüel

Kayseri’de facia! İki araç alev aldı, yanarak can verdiler… Bilanço her dakika yükseliyor

Kayseri’de park halindeki otomobile kamyonun çarpması sonucu her iki araç da alev aldı. Feci kaza sonucu 3 kişinin yanmış cesedinin bulunduğu bildirildi.

Abone OlGoogle News
29 Temmuz 2022 16:31

Kayseri’nin Kocasinan ilçesinde kamyonun park halinde duran otomobile çarpması sonucu hem otomobil, hem de kamyon yandı. Feci kazada yanan otomobilin içerisinde 2 cesedin ardından bir tane de çocuk olduğu düşünülen yanmış ceset tespit edildi.

 

Her iki araçta da yangın çıktı

Edinilen bilgiye göre, ilçede bulunan Kuzey Çevre Yolu Elagöz mevkiinde İ.S. yönetimindeki 38 BME 170 plakalı kamyonet yol kenarında park halinde bulunan 38 UT 058 plakalı otomobile arkadan çarptı. Kazanın ardından hem otomobilde, hem de kamyonda yangın çıktı.

 

2 olarak açıklanan can kaybı 3’e yükseldi

İhbar üzerine bölgeye çok sayıda itfaiye, polis, sağlık ve AFAD ekibi sevk edildi. Polis ekipleri yolu trafiğe kapatırken, itfaiye ekipleri de yangına müdahale etti. Çıkan yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürülürken, yapılan ilk incelemede otomobilin içerisinde henüz kimliği tespit edilemeyen 2 yanmış ceset bulundu. Ayrıca itfaiye ekipleri tarafından kamyonetin altına giren otomobilin arkasında yapılan incelemede çocuk olduğu değerlendirilen bir ceset daha bulundu.

Ekipleri olay yeterindeki incelemeleri sürüyor.

 
 
 

Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde akittv.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan akittv.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar
  • Yeniden eskiye
  • Eskiden yeniye
  • Öne Çıkanlar