BIST8.874,94%1,80
USD32.3405%0.09
EURO35,1079%-0.16
ALTIN2.241,27%-0.10
Aktüel

17 soruluk ortak akıl çalışması: Altıeylül Belediyesi personelle buluşuyor

Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı, Araştırma ve Geliştirme Müdürlüğü tarafından düzenlenen 17 soruluk ortak akıl çalışması anketinin ardından Sultan Abdülhamid Han Gelişim Merkezi’nde personeliyle bir araya geldi.

Abone OlGoogle News
22 Haziran 2022 14:07

Araştırma ve Geliştirme Müdürlüğü vasıtasıyla belirli periyotlarla gerçekleştirilen ve kurumsal gelişime yönelik yapılan bu çalışma ile Altıeylül Belediyesi tarafından vatandaşa sunulacak hizmetin kalitesinin artırılıp personelin kurum içi etkinliğini teknolojik ve sosyal gelişmeler kapsamında değerlendirerek daha etkin, daha verimli, daha yeni ve daha yenilikçi bir şekilde ortaya koyabilmesi planlanıyor. Nitekim de gerçekleştirilen ortak akıl çalışmalarının sonucunda ortaya çıkan çok değerli ve yenilikçi fikirler sayesinde Altıeylül Belediyesi’nin kendi iç dinamikleri arasındaki koordinasyondan hizmet ve üretim aşamasına kadar birçok süreç olumlu anlamda etkileniyor.

 

PERSONELİYLE BİRE BİR İLGİLENİYOR

Sistemli ve verimli çalışmanın bireyden gruba doğru ilerleyen süreçleri arasında personelin memnuniyeti ile ortaya çıkan hizmet kalitesinin doğru orantılı olduğunun bilincinde olan Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı, personeliyle sık sık bir araya gelerek istişarelerde bulunuyor. Sadece belirli bir program dâhilinde personeliyle bir araya gelmenin yeterli olmayacağı düşüncesiyle bire bir istişarelerde de bulunarak personelin sorun, öneri ve proje fikirlerini yakından değerlendiren ve çözüm odaklı bir yaklaşım sergileyen Başkan Avcı “Personelimizin çalışma şevkini ve performansını artırarak hizmet kalitemizi bir üst seviyeye taşımak bizim öncelikli görevlerimiz arasında yer alıyor. Allah’a şükürler olsun ki tüm personelimiz Beyt-ül mal’ın ne olduğunun bilincinde ve millete hizmet etmenin aşkı ile işine dört elle sarılıyor. Fakat zaman zaman bizlerin de gözünden kaçan durumlar ya da ortaya çıkmayı bekleyen yaratıcı fikirler olabilir. Düzenlediğimiz bu ortak akıl çalışmalarıyla birlikte personelimizle bir araya gelerek istişarelerde bulunuyoruz. Böylelikle birbirimizle bilgi alışverişi yapmanın yan sıra sorunlara çözüm buluyor ve yeni fikirler ışığında hizmet kalitemizi artırıyoruz” dedi.

Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde akittv.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan akittv.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar
  • Yeniden eskiye
  • Eskiden yeniye
  • Öne Çıkanlar