BIST9.716,77%-0,05
USD32.5484%0.04
EURO34,9567%-0.05
ALTIN2.451,22%0.62
Aktüel

Irkçılık belasının fitilini ateşleyenler kına yaksın! 80 kişi depoyu basıp Türk gencini bıçakladı… Dehşet anları kamerada

İstanbul’da yaklaşık 80 kişilik bir grup, kağıt deposunu basarak yabancı uyruklu sandıkları Türk gencini bıçakladı.

Abone OlGoogle News
13 Haziran 2022 12:52

İstanbul Ataşehir’de yaklaşık 80 kişilik bir grup, kağıt deposunu basarak yabancı uyruklu mülteci sandıkları Türk gencini bıçakladı. Yaşanan o anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

 

Kağıt deposunda Türk gencini bıçakladılar

Olay, dün öğle saatlerinde Ataşehir’de meydana geldi. İddiaya göre, mahallede toplanan bir grup vatandaş ilçedeki kağıt depolarına baskın düzenlendi. Saldırganlar, girdikleri bir kağıt deposunda çalışan Jiyan Yaşar isimli Türk gencini ise yabancı uyruklu mülteci zannederek bıçakladı. Yaşanan olay sonrası şüpheli şahıslar olay yerinden kaçarak uzaklaştı. İhbar üzerine adrese gelen polis ekipleri konuya ilişkin çalışma başlatırken sağlık ekipleriyse kolundan yaralanan genci hastaneye kaldırdı. Yaşar’ın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

 

Öte yandan yaşanan o anlar güvenlik kamerasına yansırken, baba Ekrem Yaşar duruma isyan etti.

“80 kişilik bir grubun dükkanı bastığını söyledi”

Yaşanan olaya ilişkin konuşan baba Ekrem Yaşar, “Olay yaşandığı esnada ben dükkanda değildim. Elemanım beni arayarak 80 kişilik bir grubun dükkanı bastığını söyledi. Ben çalışanlarıma karşılık vermemelerini söyledim. Dükkanı basmaya gelen kişiler Afgan değildi. Kısa süre sonra personelimi yeniden aradığında oğlumun bıçaklandığını söyledi. Arkadaşlar hemen hastaneye kaldırmış. Neyse ki sağlık durumunda bir şey yok" dedi.

 
 

Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde akittv.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan akittv.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar
  • Yeniden eskiye
  • Eskiden yeniye
  • Öne Çıkanlar