BIST9.716,77%-0,05
USD32.5338%-0.01
EURO34,9123%-0.17
ALTIN2.438,64%0.10
Aktüel

Antalya’da arkadaşıyla kavga eden şahıstan ilginç eylem! Tedavi altına alındı

Antalya’da birlikte alkol aldığı arkadaşıyla kavga eden bir şahıs, cadde ortasına yatarak araçların geçişine engel oldu. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri ile hastaneye kaldırılan alkollü şahıs tedavi altına aldı.

Abone OlGoogle News
12 Haziran 2022 14:11

Antalya’nın Manavgat ilçesinde aşırı alkollü şahıs cadde ortasına yatarak araçların geçişine izin vermedi. Şahsın rahat tavırları ise görenlere pes dedirtti.

 

Arkadaşı gitti o yolun ortasına oturdu

Olay, Manavgat ilçesi Barbaros Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; cadde üzerinde bir işletmede alkol alan iki kişi bir süre sonra kavga etti. Kavga eden arkadaşlardan birisi olay yerinden ayrılırken diğer arkadaş Ş.İ., araç trafiğinin yoğun olduğu caddede yolun ortasına oturdu. Bir süre sonra ise uzanarak yattı. Karşılarında şahsı yolun ortasında yatar durumda gören sürücüler ise şaşkınlık yaşadı. Şahsın o anki rahat tavırları ise görenlere pes dedirtti.

 

Hastaneye kaldırıldı, tedavi altına alındı

Korna çalarak uyaran sürücülere aldırış etmeyen şahıs için 112 Acil Çağrı merkezinden yardım istendi. Şahıs olay yerine gelen sağlık çalışanları tarafından hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

 
Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde akittv.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan akittv.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar
  • Yeniden eskiye
  • Eskiden yeniye
  • Öne Çıkanlar