BIST9.693,46%1,77
USD32.5355%0.02
EURO34,7190%0.09
ALTIN2.499,53%0.61
Aktüel

Masterchef Tahsin burger dükkanı nerede?

Masterchef 2021'in büyük finaline 2 gün kaldı, cuma günü şampiyon belli olacak. Bu akşam ise 2. finalist olmak için kıyasıya yarışacak olan isimlerden biri de Tahsin Küçük olacak. En çok merak edilen ise Masterchef Tahsin burger dükkanı nerede?

Abone OlGoogle News
12 Ocak 2022 21:47

Masterchef 2021'de şampiyon kim olacak sorusunun tanıtını bulmaya sadece 2 gün kaldı, cuma günü Masterchef şampiyonluk kupasını kaldıracak yarışmacı belli olacak. Bu akşam ise dananın kuyruğu kopacak ve 2. finalist kim olacak belli olacak. İlk günden beri favori gösterilen Tahsin Küçük 2. finalist olmak için Hasan ile yarışacak. 27 yaşında olan Tahsin Küçük mutfak da olduğu kadar dans pistlerinde de oldukça başarılı. 

Tam bir yemek aşığı olan Tahsin Küçük henüz 5 yaşlarındayken mutfağa girmeye başlamış, kendi deyimi ile elinin lezzetini de annesi Necla Küçük'ten almış. İmam Hatip Lisesi mezunu olan 27 yaşındaki Tahsin Küçük hayallerinin peşinden gitmiş ve Okan Üniversitesi Gastronomi bölümünden 2019 yılında mezun olmuş.

Daha önce Ver Fırına ve Yemekteyiz gibi kendi hünerlerini sergileyeceği programlara katılan Tahsin Küçük'ün yıldızı asıl Masterchef 2021 ile parladı ve kısa sürede binlerce kişi tarafından sevildi ve ilk bölümden bu yana favori ilan edildi. 

Kendine has tarzı ile yemeklerini yapan ve yorumları ile de jüriden takdir toplayan Tahsin Küçük mutfakta olduğu kadar dans pistinde de oldukça başarılı. Birçok dans dalıyla ilgilenen Tahsin Küçük sesiyle geçtiğimiz günlerde O Ses Türkiye sahnesinde kendisini kanıtladı. 

Peki Kurtköy'de burger dükkanı bulunan ve müşterilerine farklı tatlar da sunan Tahsin Küçük kimdir, nereli, ailesi kimdir? Tahsin Küçük'ün sevgilisi var mı birlikte daha yakından tanıyalım...

Tahsin Küçük 15 Haziran 1997 Kocaeli doğumludur. 23 yaşındaki Tahsin Küçük aslen Trabzonludur. 7 yıldır İstanbul'da hayatını sürdüren MasterChef Tahsin, mesleğe girişinde ailesinin büyük destek olduğunu sık sık ifade eder. 

Eğitim hayatı: Kocaeli'de doğan Tahsin Küçük, Ulu Gazi İlköğretim okulunu bitirdikten sonra liseyi de Yunus Emer Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde tamamladı. Ardından İstanbul'a gelen Tahsin Küçük burada Okan Üniversitesi Gastronomi bölümünden 2019 yılında mezun oldu.

Kariyeri: Tahsin Küçük, istediği mesleklerin hiçbirine babasının sıcak bakmadığını ve bir gün babasına yemek yaptığını, babasının bu yemeği yedikten sonra 'Ellerine sağlık oğlum, sen bunu meslek olarak yapmalısın' sözler üzerine harekete geçti.

13 yaşında mutfağa bulaşıkçı olarak girdiğini söyleyen Tahsin, 10 yıldır bu sektörde yer alıyor. 2015 yılında Ver Fırına isimli yarışma programına 17 yaşındayken katılan ve internetten öğrendiği tarifler ile bu yarışmada iyi bir derece yakaladığını aktaran MasterChef Tahsin, burada yakaladığı başarının gücüyle üniversite yıllarında da pek çok yarışmaya katılarak derece elde ettiği de biliniyor.

Eğitim hayatı boyunca Türkiye'nin önde gelen şefleriyle birlikte çalıştığını söyleyen Küçük,  türk televizyonlarında bulunan gündüz kuşağı yemek programlarında da yemek editörü olarak görev yaptığını da biliniyor.

İnstagram hesabı: MasterChef 2021'in iddialı yarışmacısı Tahsin Küçük, sivri diliyle de dikkatleri üzerine toplamayı kısa sürede başardı. El lezzetine başından bu yana inandığını aktaran Tahsin'in instagram hesabı da merak edildi. Gastronom olduğunu belirten Tahsin Küçük tahsinkucukofficial kullanıcı adıyla Instagram'da yer almaktadır ve şu an itibariyle 180 bin takipçisi bulunmaktadır. 

Sevgilisi var mı: Sosyal medya kullanıcılarının en çok merak ettiği konulardan biri de Tahsin'in özel hayatı oldu. Sevgilisi var mı sorusunun net cevabı yok. Mutfak aşığı olan Tahsin'in yarışmaya çağrıldığı zaman aklının kalmaması için ilişkisini bitirdiği de iddia edilenler arasında. 

Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde akittv.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan akittv.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar
  • Yeniden eskiye
  • Eskiden yeniye
  • Öne Çıkanlar