Sed’at’ gözlüğünü takanlar provokasyonu SADAT’a yıkmak için birbirleriyle yarıştı

 akittv.com.tr 

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker’in YouTube üzerinden yayınladığı videolarda MİT tırları ihaneti üzerinden giriştiği algı operasyonunda dile getirdiği SADAT, bugün İzmir HDP İl Başkanlığına yönelik düzenlenen provokatif saldırının sorumlusuymuş gibi gösterilmeye çalışıldı.

Sedat Peker’in Türkiye’nin birlik ve beraberliğine saldırı niteliği taşıyan videolarını hayranlıkla izleyen ve “Bir şey dese de şu hükümet yıkılsa” hezeyanıyla medet uman kesim, organize suç örgütü liderinin safsatalarla dolu videolarının birinde algı operasyonuna giriştiği MİT tırları ihanetinde hedef gösterdiği SADAT’ı hedef almaya başladı.

FETÖ’cülerin ağzını sulandıran MİT tırları ihaneti iddiaları

Söz konusu algı operasyonunda Sedat Peker, MİT tırlarının Türkmenlere değil de SADAT üzerinden El Nusra’ya silah taşıdığını ileri sürmüş ve başta FETÖ şakşakçısı gazeteciler olmak üzere Türkiye düşmanlarının ağzı sulanmıştı. Peker’in mesnetsiz iddialarıyla bir anda gaza gelen FETÖ’cü gazeteci Emre Uslu ve FETÖ firarisi Can Dündar da suç örgütü liderini parlatma operasyonuna girişmiş ve birbirlerine methiyeler düzmeye başlamışlardı.

Sedat Peker izinde SADAT’ı linç kampanyası

Peker’in izinden gidip Sed’at’ gözlüğünü takan yine aynı güruh ise bu sefer de bugün İzmir HDP İl Başkanlığına yönelik düzenlenen provokatif saldırıyı gerçekleştiren saldırgan üzerinden SADAT’ı hedeflerine koyup linç kampanyası başlattılar. Fakat bu sefer başı çekenler HDP İstanbul Milletvekili Hüda Kaya ve yine FETÖ firarisi vatan haini Can Dündar oldu.

 

Peker gemini azıya alıp operasyona çanak tutuyorlar

Sedat Peker’in adeta sözcülüğünü üstlenen bu ikili, provokatif saldırıyı gerçekleştiren Onur Gencer isimli saldırganın SADAT üyesi olduğunu ileri sürerek adeta kinlerini kustular. Organize suç örgütü lideri Sedat Peker gemini azıya alan söz konusu ikili provokasyona karşı birlik olunması yerde provokatif eylemleri körükleyerek Peker’in başlattığı Türkiye’nin birlik ve beraberliğine kast eden örtülü destekli operasyona adeta çanak tutuyorlar.