Ünlülere uyuşturucu operasyonu: 17 şüpheli gözaltına alındı
Ünlülere yönelik uyuşturucu operasyonu kapsamında Murat Dalkılıç ve Kaan Tangöze'nin de aralarında bulunduğu 25 kişi hakkında gözaltı kararı verildi. Şüphelilerden 17'si gözaltına alındı.
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Kaçakçılık, Narkotik ve Ekonomik Suçlar Soruşturma Bürosunca yürütülen uyuşturucu soruşturması sürüyor.
Soruşturma kapsamında 25 şüpheli hakkında, "kullanmak için uyuşturucu veya uyarıcı madde satın almak, kabul etmek veya bulundurmak ya da uyuşturucu veya uyarıcı madde kullanmak", "uyuşturucu veya uyarıcı madde kullanılmasını kolaylaştırmak" suçlarından gözaltı kararı verildi.
Haklarında gözaltı kararı verilen 25 şüpheliden aralarında Murat Dalkılıç ve Kaan Tangöze'nin de bulunduğu 17 kişi gözaltına alındı.
Gözaltına alınan isimler arasında; İsmail Hacıoğlu, Kemal Doğulu, Murat Dalkılıç ve Duman Grubu'nun solisti Kaan Tangöze olduğu öğrenildi.
ÜNLÜ MARKANIN SAHİPLERİ DE GÖZALTINDA
Ünlülere yönelik uyuşturucu ve fuhuş soruşturması kapsamında “Züber” markasının sahipleri Murathan Kurt ve Nailcan Kurt da gözaltına alındı.
REKLAMINI ÜNLÜLER YAPIYOR
"Züber" markasının tanıtımını ise sosyal medya üzerinden herkesin tanıdığı isimler yapıyordu.
Markanın sahipleriyle birlikte sabah saatlerinde Murat Dalkılıç, şarkıcı Kaan Tangöze, oyuncu İsmail Hacıoğlu ve Furkan Koçan, iş adamı ve 'Terzi' isimli mekanın işletmecisi Hakan Tunçelli, Murat Cevahiroğlu, Barış Talay, Hakan Kakız, Kemal Doğulu, 'Bonivex' isimli işletmenin sahibi Murat Öztürk, Alihan Taşkın, Tolga Sezgin, Ramazan Bayar, Aygün Aydın, Buse Görkem Narcı, gözaltına alındı.