BIST9.915,62%2,05
USD32.509%-0.09
EURO34,7760%-0.56
ALTIN2.438,67%0.10

Asla Sevindirmeyeceğiz! Asla!

Şevki Yılmaz

Abone OlGoogle News
29 Mart 2024 10:32

Tam 115 yıl evvel (Rumi takvime göre 31 Mart 1325›te, miladi takvime göre 13 Nisan 1909 yılında gerçekleştiği için) 31 Mart asırlık tarihimizde önemli bir gündür! İstisna şahsiyetler hariç Âlimlerin, Askerlerin, Tüccarların ve Cemaatlerin yalanla şantajla aldatılarak bir kısmının da silahlı tehditle tam 33 yıllık İktidarına son verilen Cennet Mekân Sultan Abdülhamid’in tahtan indirilip Selanik’e sürülüp Müslümanların başsız bir toplum haline dönüştürüldüğü kapkara kanlı bir gündür!

Asırlardır rakipsiz Cihan Devletinden Devletçiklere bölünerek parçalanıp yutulmaya başlandığımız kapkara kanlı bir gündür!

Yüzümüzü, özümüzü, sözümüzü ve Medeniyetimizi Mekke-i Mükerreme’den tek dişi kalmış canavar Roma’ya çevirdiğimiz kapkara kanlı bir gündür!

Afrika’yı Avrupa, Asya’yı Çin ve İngiltere, Orta Asya’yı Rusya ve Mukaddes Beldeleri ABD canavarlarına teslime karar verildiği kanlı bir gündür! Ve Filistin’i Siyonist İsrail’e peşkeş çekmeye karar verdikleri kapkara kanlı bir gündür 31 Mart!

“Kanla alınmış Filistin’i Parayla satacak alçak değiliz’’ diyerek koruyan Abdülhamid’in, Payitahtımızdan kovularak mahkûm olduğu kapkara kanlı bir gündür!

Bu günün rövanşını almak için hiç pes etmedik! 1951 yılına kadar Mukaddes Hac yollarını ve İlk indirek kıblemiz Mescid-i Aksa yollarını yasaklayan kanlı günün fedailerine Milletimiz sandıkta cevabını her defasında verdi.

Bu 31 Mart kanlı darbe karşısında direnen yeniden Müslüman Âlemin dirilişi için Mücadele meşalesini ağır bedeller ödeyerek yakan Menderes, Erbakan ve Özal Merhumlarını rahmetle ve saygıyla anıyoruz!

Şimdi Haç-Siyon ve yerli işbirlikçi Şeytanlarıyla aksatılmadan devam eden bu büyük MilliMücadele Erbakan Hocamın özenle yetiştirdiğine ve koruduğuna şahid olduğumuz talebesi Receb Tayyib Erdoğan Reisicumhurumuzun omuzlarına yüklenmiştir!

Ona da Abdülhamid Han ve diğer Liderlerimiz gibi yıkabilmek için aynı hile aynı yalan aynı şantajlarla hatta suikast girişimleriyle saldırıyorlar!

Filistin’i canı pahasına koruyan Sultan Abdülhamid Hazretlerine nasıl Filistin’i sattı iftirasıyla bizzat satanlar eliyle alçakça iftira attıkları gibi bu Devrin Abdülhamid’i Menderes’i, Özal’ı ve Erbakan’ı olduğuna zerre şüphem olmayan Erdoğan kardeşimize de ‘’Filistin’e ihanet etti’’ yalanını ve iftirasını utanmadan sıkılmadan atabiliyorlar!

İktidara geldiğinde Afrika’da canavarların acımasız sömürüsüne terkedilmiş onlarca koloni Devletçiklerde Türkiye’mizin sadece ilgisiz formalite 13 Elçiliği varken bu sayıyı 53 Ülke sayısına çıkaran, Maarif Okullarımızı açtıran, Ticaret Hacmimizde devasa artışlarla rekorlar kırdıran, Libya, Sudan ve Somali gibi Ülkelere Ordumuzun Üslerini kurduran, Filistin’i ve Mukaddes Kudüs davasını İktidara geldiği günden beri her yerde ve her şartta çekinmeden destekleyen, Gazze Şehrini Hastahaneleriyle, Köprüleriyle tünelleriyle yollarıyla yeniden İmar etme mücadelesi veren Tayyib Erdoğan’a dil uzatmak ve 31 Mart Siyonist darbe Mantığıyla İktidarını yıkmaya çalışmak ve bu şer odaklara alet olmak insafsızlık ve vicdansızlıktır!

Tüm Emperyalist ülkelerin İsrail’in etrafında birleşerek saldırdıkları İşgal altındaki Filistin’in yiğit insanlarının özellikle Kassam Tugaylarının direnişinde ve zaferinde en büyük pay ve en büyük destek Türkiye’miz ve O’nun Lideri Tayyib Erdoğan kardeşimizindir!

Bunu bildikleri için her sağduyulu Filistinli mazlumlar, Kassam Tugayları ve Hamas Liderlerinin tamamı “Tayyib Erdoğan kardeşimiz Bizim abimiz ve tek hamimizdir!” derken, Türkiye’mize ve fedakâr halkımıza daima teşekkür ederken yalanlarla şantajlarla Erdoğan kardeşimize saldırmaları ve 31 Mart Siyonist darbe Mantığıyla İktidarını yıkmaya çalışmaları bu şer odaklara alet olmaları insafsızlık ve vicdansızlıktır!

Dün Suriye’nin Haleb, Humus şehirlerini Gazze gibi harabeye çeviren yüzbinlerce bebek, çocuk, kadın demeden katleden ve milyonlarcasını hicrete mahkûm eden Hain Esad zalimiyle el ele vererek bu zulmü destekleyenlerin ve alkışlayanların bugün Filistin istismarıyla yalanlarla şantajlarla Erdoğan kardeşimize saldırmaları ve 31 Mart Siyonist darbe Mantığıyla İktidarını yıkmaya çalışmaları ve bu şer odaklara alet olmaları insafsızlık ve vicdansızlıktır!

Ve netice! Müjdeler olsun ki;

Allah’ımızın Zat-ı İlahiyyesine yemin ediyoruz ki; bu oyunları ve bu hileleri birliğimizle, kardeşliğimizle ve göğsümüzdeki sönmeyen İman ve Cihad aşkımızla el ele bozacağız İnşallah!

Yüz yıldır Mazlum Ümmet Coğrafyası ağlarken ağlatanların ağlayacağı bir devri başlatacağız İnşallah!

Ve Erdoğan eliyle Maddi ve Manevi büyümekte olan Türkiye’yi Siyonist İtrail’in mutlaka Azrail’i edeceğiz İnşallah!

115 yıl evvel yapılan 31 Mart darbesiyle İslam Medeniyet köprümüzün Kilit Taşı Osmanlı Cihan Devletinin yıktırılmasından yüz yıl sonra bu Pazar yine bir 31 Mart gününde Evladı Türkiye Kilit taşını Cumhuri desteklerimizle yeniden Dünya Barış Köprüsünün gediğine oturtacağız İnşallah!

31 Mart akşamı darbecileri ve şakşakçılarını asla sevindirmeyeceğiz! Asla!Zalimler, yalancılar, müftericiler ağlayacak ve Mazlumlarla beraber sevineceğiz İnşallah!

Başta İstanbul olmak üzere, 5 yıldır hizmetlerden mahrum, ihmal edilmiş, polemik ve siyasi kavgalara mahkum edilmiş, tatillerden hizmetlere fırsat bulunamamış, Çöp/Çamur/Çukur zihniyetli CHP belediyelerinden tüm ilçe ve illerimizi kurtaracağız inşallah!

Tüm kardeşlerimiz bu konuda hassas olmalı, küçük hesaplara ve iftiralara aldanarak CHP’nin dümenine su taşıyan bir duruma düşmemelidir. Ferasetle davranarak, il ve ilçelerimize en iyi hizmetleri sunacak, proje ve eser siyasetiyle yürüyen, ehliyet ve liyakatine güvendiğimiz Cumhur ittifakı adaylarımıza sahip çıkmalıyız! Selam sevgi ve duayla.

Şevki Yılmaz

Akit TV köşe yazarı