BIST9.915,62%2,05
USD32.509%-0.09
EURO34,7760%-0.56
ALTIN2.438,67%0.10
Spor

Fenerbahçe ligden mi çekiliyor? Açıklama geldi

Trabzon'da yaşananlarla ilgili konuşan Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Kulüpler Birliği Başkanlığı'ndan istifa ettiğini açıkladı.

Abone OlGoogle News
18 Mart 2024 18:43

Süper Lig'in 30. haftasında Trabzonspor ile Fenerbahçe dün gece oynanan maçta fanatizmin çirkin yüzü bir kez daha hortladı.

Trabzonspor 2-0 geriye düştüğü maçta 2-2'yi bulsa da Fenerbahçe son dakikalarda bulduğu golle müsabakadan 3-2 üstün ayrılırken maçın ardından olanlar oldu.

İşler çığrından çıktı

Maçın ardından sahaya giren taraftarlar saha ortasında kutlama yapan Fenerbahçeli futbolculara saldırınca işler çığrından çıktı.

Kutlama sırasında bordo-mavili taraftar, güvenlik güçlerinin engellemek istemesine rağmen sahaya indi. Bir anda saha içi karışırken Fenerbahçeli futbolcular ile taraftarlar arasında arbede çıktı.

Oyuncularla taraftar kavga etti

Taraftarların tekme ve yumruk atmasına sarı-lacivertli oyuncular da karşılık verdi. Güvenlik güçlerinin de müdahalesiyle sarı-lacivertli oyuncular, tünelden geçerek soyunma odasına gitti.

Ali Koç ilk kez konuştu

Mücadelenin ardından taraftarların sahaya girmesiyle yaşanan olaylar sonrası Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ilk kez konuştu. Ali Koç, kulüp kanalı FB TV'de açıklamalarda bulundu.

Kulüpler Birliği'nden istifa etti

Takımın ligden çekilmesi dahil her türlü alternatifi konuştuklarını belirten Koç, Kulüpler Birliği Vakfı Başkanlığı'ndan da istifa ettiğini duyurdu.

"Biz bu muameleyi kabul etmeyeceğiz"

Koç, Kulüpler Birliği Başkanlığı'ndan istifa ettiğini duyurdu. Dün Cumhurbaşkanımızın da müdahil olmasıyla, bakanlarımıza da teşekkür ediyoruz fakat onların müdahil olmasına gerek kalmayacak ortam sağlanmalıydı. Dünkü yaşananlar herhangi bir Trabzonspor-Fenerbahçe maçında yaşanacak olaylar değildi. Dolayısıyla biz 2 Nisan'da toplanacağız. Ben biraz evvel Kulüpler Birliği Başkanlığı'ndan istifa ettim. Biz bu muameleyi kabul etmeyeceğiz.

Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde akittv.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan akittv.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar
  • Yeniden eskiye
  • Eskiden yeniye
  • Öne Çıkanlar