BIST9.078,22%-0,02
USD32.3847%0.13
EURO35,0460%0.08
ALTIN2.326,27%0.25
Yerel

“Bugün beni beklemeyin” deyip gitti mezarlıkta cansız bedeni bulundu

Tekirdağ’da Kurban Bayramı sabahında namazı kılmak ve mezarlık ziyareti için ‘Bugün beni beklemeyin’ diyerek evden çıkan vatandaşın 8 gün sonra mezarlıkta cansız bedeni bulundu.

Abone OlGoogle News
28 Temmuz 2021 19:33

Tekirdağ’ın Süleymanpaşa ilçesinde ‘Bugün beni beklemeyin’ deyip mezarlık ziyaretine giden yaşlı adam 8 gün sonra ölü bulundu.

“Bugün beni beklemeyin” diyerek doğduğu mahalleye gitti

Olay, Süleymanpaşa ilçesine bağlı Naip Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, İstanbul’dan Süleymanpaşa ilçesi Kumbağ Mahallesi'ndeki yazlık evine gelen İbrahim Yüsel, Kurban Bayramı sabahında namazı kılmak ve mezarlık ziyareti için ‘Bugün beni beklemeyin’ diyerek doğum yeri olan Naip Mahallesi'ne gitti. Yüksel’den haber alınmaması üzerine yakınları durumu jandarma ekiplerine bildirdi.

Karadan ve havadan arama çalışması başlatıldı

Kayıp şahsın Naip Mahallesi Mezarlığı'na giderken görüldüğü tespit edilmesi üzerine Tekirdağ İl Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler tarafından şahsın bulunması için en son görüldüğü bölgede iz takip köpek timi ile karadan ve drone ile havadan arama başlatıldı.

 

Mezarlıkta cansız bedeni bulundu

Yapılan arama sonucu iz takip köpek timi tarafından mezarlığa 50 metre mesafede çamlık bölgede kayıp şahsın cansız bedenine ulaşıldı. İlk belirlemelere göre doğal yollardan öldüğü tespit edilen şahsın bedeninde şüpheli bir duruma rastlanılmadı. Daha sonra şahsın cesedi Tekirdağ Şehir Hastanesi morguna götürüldü. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

 

Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde akittv.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan akittv.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar
  • Yeniden eskiye
  • Eskiden yeniye
  • Öne Çıkanlar