BIST9.626,87%1,07
USD32.5906%0.19
EURO34,8232%0.40
ALTIN2.493,80%0.37
Yerel

Kocasının daha önce yaralayan kadın bu sefer öldürdü

Antalya’da psikolojik sorunları olduğu iddia edilen kadın, daha önce de bıçakla yaraladığı kocasını bıçaklayarak öldürdü.

Abone OlGoogle News
10 Mayıs 2021 13:09

Antalya'nın Elmalı ilçesinde 64 yaşındaki kadın, çıkan tartışmada kocasını bıçaklayarak öldürdü. Daha önce de eşini bıçakladığı öğrenilen kadın gözaltına alınırken, ölen adamın cenazesi yakınları tarafından toprağa verilmek üzere teslim alındı.

Olay yerinde hayatını kaybetti

Olay, Elmalı ilçesi Uzunköprü Hanönü Mahallesi'nde akşam saatlerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, alkollü olduğu iddia edilen Salih K. (60) ile psikolojik sorunları olduğu ileri sürülen eşi Hülya K. (64) arasında tartışma çıktı. Tartışma ilerleyen dakikalarda büyüyünce, iddiaya göre Hülya K., eline aldığı bıçakla eşini ağır yaraladı. İhbarın ardından olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Eve gelen sağlık ekipleri, Salih K. hayatını kaybettiğini belirledi.

Olayın ardından Salik K.’nın cenazesi otopsi yapılmak üzere Antalya Adli Tıp Kurumu morguna kaldırılırken, Hülya K. da polis tarafından gözaltına alındı.

 

Daha önce de bıçaklamış

Hülya K.’nın yakınlarından edinilen bilgiye göre, Hülya K.’nın psikolojik sorunları olduğu ve bir süredir ilaçlarını kullanmadığı, daha önce de eşini bıçaklayarak yaraladığı öğrenildi.

2 çocuk babası Salih K’nın cenazesi otopsinin ardından oğlu Sinan K. tarafından morgdan alınarak defin için Elmalı’ya götürüldü.

 

Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde akittv.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan akittv.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar
  • Yeniden eskiye
  • Eskiden yeniye
  • Öne Çıkanlar