BIST9.565,94%0,37
USD32.4949%0.07
EURO34,8214%0.47
ALTIN2.487,64%1.03
Yerel

10 yaşındaki çocuğu taciz eden sapığa tekme tokat giriştiler! İğrenç savunması öfkeyi artırdı: Kendisi istedi

Bursa’da 10 yaşındaki kız çocuğunu taciz ettiği iddia edilen 45 yaşındaki bir sapık, vatandaşlar tarafından tekme tokat darbedildi. Dayaktan kurtulmak için "Kendisi istedi" şeklinde iğrenç bir savunmada bulunan sapığa öfke daha da arttı.

Abone OlGoogle News
07 Mart 2021 15:15

Bursa’da 10 yaşındaki kız çocuğunu taciz ettiği öne sürülen H.H.Ü, kendisini yakalayan kişilerce darbedildi. Gözaltına alınan taciz şüphelisi, sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece tutuklanıp cezaevine gönderildi. Darp anları ise cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.

Pis sapıktan iğrenç savunma

Olay, dün saat 15.00 sıralarında İnegöl ilçesi Yenice Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, kimliği belirsiz bir kişi, bir binanın zemin katından bir kız çocuğunun sesini duydu. İçeriden gelen sesleri dinleyen adam, kız çocuğunun taciz edildiğini fark etti. 10 dakikalık uğraşla kapının açılmasının ardından içeriden bir kız çocuğu ile H.H.Ü isimli şüpheli çıktı. Kaçmaya çalışan H.H.Ü., kendisini yakalayan kişilerce darbedildi. 45 yaşındaki sapığın dayaktan kurtulmak için "Kendisi istedi" şeklindeki iğrenç sözleri öfkeyi daha da artırdı.

Çevredekiler durumu polise bildirdi. H.H.Ü., polis ekipleri gelene kadar alıkonuldu. H.H.Ü polis ekiplerince gözaltına alınarak, emniyete götürüldü.

Tekme tokat girdiler

Öte yandan taciz şüphelisi H.H.Ü’nün darp edildiği anlar cep telefonu kamerasıyla görüntülendi  Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen H.H.Ü., çıkarıldığı mahkemece “çocuğa cinsel istismar” suçundan tutuklanarak, cezaevine gönderildi.

Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde akittv.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan akittv.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar
  • Yeniden eskiye
  • Eskiden yeniye
  • Öne Çıkanlar