BIST9.722,09%0,80
USD32.5625%0.02
EURO34,8748%0.03
ALTIN2.426,13%-0.16
Yerel

Feci kaza kamerada! Motosiklet sürücüsü defalarca takla atıp şarampole düştü

Diyarbakır-Batman çevre yolunda motosiklet sürücüsünün direksiyon kontrolünü kaybetmesi sonucu araç 14 takla atıp şarampole düştü, sürücü ise ağır yaralandı.

Abone OlGoogle News
14 Ağustos 2022 14:53

Batman kara yolu üzerindeki bir motosiklet, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesiyle 14 takla attı. Şarampole düşen motosikletin ağır yaralan sürücüsü tedaviye alınırken, kaza anı yoldan geçen bir aracın kamerasına yansıdı.

Motosiklet ve sürücüsü metrelerce havaya fırladı

Kaza, 11 Ağustos'ta akşam saatlerinde Diyarbakır-Batman çevre yolunda meydana geldi. Yolda seyir halinde olan plakası ve sürücüsünün ismi öğrenilemeyen motosikletin sürücüsü aracın kontrolünü kaybetti. Motosiklet 14 takla atıp şarampole düştü. Motosiklet ve sürücüsü kazada metrelerce havaya fırladı. Kaza anı ise bir aracın kamerasına yansıdı.

Durumu ağır

Yoldan geçen sürücülerin bildirmesiyle olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen ekipler yaralıya yaptıkları ilk müdahalenin ardından Diyarbakır Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı. İsmi öğrenilemeyen motosiklet sürücüsünün ağır yaralı olduğu öğrenildi.

Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde akittv.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan akittv.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar
  • Yeniden eskiye
  • Eskiden yeniye
  • Öne Çıkanlar