BIST9.524,59%-0,06
USD32.629%0.31
EURO34,7969%0.32
ALTIN2.493,96%0.38
Yerel

İki gündür aranıyordu… Falezlerde korkunç manzara

Antalya’da iki gün önce evinden çıkan ve bir daha kendisinden haber alınamayan 22 yaşındaki genç falezlerde ölü halde bulundu.

Abone OlGoogle News
14 Ağustos 2022 14:21

Antalya'da 2 gündür kayıp olarak aranan Oğuz Kaan Caner (22), cep telefon sinyalinin en son alındığı falezler civarında yapılan incelemede, ölü bulundu. Ceset, falezlerden sedye ve halatla çıkarılabildi.

Baz istasyonundan sinyal gelmişti…

Olay, sabah saatlerinde Muratpaşa ilçesi Konyaaltı Caddesi üzerindeki varyantta meydana geldi. 2 gün önce evinden çıkan Oğuz Kaan Caner'den haber alamayan ailesi, çocukları hakkında kayıp ihbarında bulundu. Polis ve AFAD ekipleri, baz istasyonundan gelen sinyal neticesinde Konyaaltı Sahili arkasındaki ormanda aramalarda bulundu, ancak sonuca ulaşamadı.

Dronla inceleme yapılırken bulundu

Sabah saatlerinde deniz polisi önce denizde arama yaptı. Bir sonuca ulaşılamayınca bu kez varyant bölgesindeki falezlerde polis, itfaiye ve AFAD ekipleri tarafından dronla inceleme yaptı. Caner'in cansız bedeni falezlerin dibinde bulundu. Cesedin bulunduğu yere inmek için isteyen ekipler büyük zorluk yaşadı.

Kesin ölüm nedeni araştırılıyor

Yapılan incelemenin ardından Caner'in cesedi sedye ve halatla yukarı çıkarıldı. Bu sırada çevredeki bazı kişiler cep telefonları ile görüntü almaya çalıştı. Caner'in cansız bedeni, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için adli tıp morguna götürülürken, polisin olayla ilgili çalışmaları sürüyor.

Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde akittv.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan akittv.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar
  • Yeniden eskiye
  • Eskiden yeniye
  • Öne Çıkanlar