BIST8.888,88%1,96
USD32.3405%0.09
EURO35,1131%-0.15
ALTIN2.239,76%-0.17
Yerel

Tur tekneleri çarpıştı facia ucuz atlatıldı! Çarpışma anı kamerada

Muğla’da bir tur teknesine diğer bir tur teknesinin çarpması sonucu turistler büyük şok yaşadı. Paniğe neden olan çarpışma anı ise saniye saniye kaydedildi.

Abone OlGoogle News
08 Ağustos 2022 17:41

Muğla’nın Bodrum ilçesi Akvaryum Koyu'nda turistlerin içerisinde bulunduğu bir tur teknesine başka bir tur teknesinin çarpmasıyla büyük şok yaşarken, olayda bir Rus turist hafif şekilde yaralandı.

 

Çapası diğer teknenin kamarasına girdi

Olay, Bitez’de bulunan Akvaryum Koyu'nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, geçtiğimiz günlerde Bodrum merkezden 2’si çocuk 6 Rus turisti, Akvaryum Koyu'na götüren Poppy isimli tur teknesi koya yanaştı. O esnada Arancia isimli başka bir tur teknesi hızlı bir şekilde duran teknenin ön tarafına çarptı. Çarpışmanın etkisi ile çarpan teknenin çapası diğer teknenin kamarasına girdi. Kaza nedeniyle turistler büyük panik yaşarken, teknedeki görevliler uzun süre denizin ortasından çapayı çıkarmaya çalıştı.

 

Bir turist yaralı

Çarpışma sırasından tekneden bulunan turistlerden birinin ise hafif şekilde yaralanarak özel bir hastanede tedavi altına alındığı ve taburcu edildiği öğrenildi. Yaşanan kaza ve sonrasında yaşananlar amatör kamera tarafından anbean kayıt altına alındı.

 
 
Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde akittv.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan akittv.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar
  • Yeniden eskiye
  • Eskiden yeniye
  • Öne Çıkanlar