BIST9.079,97%3,10
USD32.3451%0.16
EURO35,1123%0.12
ALTIN2.312,96%1.56
Yerel

Kız babasından film gibi operasyon! Mesaj atıp bekledi, önce kendi sonra mahalleli dövdü

İstanbul’da kızına uyuşturucu satmak isteyen genci sokak ortasında yakalayan baba sokak ortasında darbetti. Baba darbederken, kadına taciz olduğunu düşünen çevredekiler de gelip genci dövdü.

Abone OlGoogle News
03 Ağustos 2022 10:16

İstanbul Avcılar’da iddiaya göre kızına uyuşturucu satmak isteyen genci sokak ortasında yakalayan baba, darbettikten sonra polise götürdü. Babanın şüpheliyi darbettiği ve polise götürdüğü anlar kameraya yansıdı.

Olay, dün saat 16.30 sıralarında Merkez Mahallesi’nde meydana geldi. Kızının cep telefonu ile mesajlaştığını gören baba, iddiaya göre karşıdaki kişinin 'Ne kadar uyuşturucu hap istediğini' sorması üzerine harekete geçti. Bunun üzerine kızının elindeki telefonu alarak cevap verdiği öğrenilen baba, “10 hap” şeklinde yazarak adres verdi. Belirtilen saatte kızı ile birlikte adrese gelen baba, Bağcılar’dan gelen şüpheliyi beklemeye başladı.

Önce baba sonra çevredekiler dövdü

Bir süre sonra gelen şüpheli, iddiaya göre kızı öpmek isteyince baba saldırıya geçti. Kadına taciz olduğunu değerlendiren çevredekiler de baba ile birlikte şüpheli genci sokak ortasında dövdü. Baba, daha sonra şüpheliyi alarak polis merkezine götürdü. Şüphelinin darbedilme ve götürülme anları kameraya yansıdı.

“Taciz ve uyuşturucuya tahammülümüz yok”

Mahallede sakini Ahmet Bingöl, “Benim de kız çocuğum var. Taciz ve uyuşturucuya tahammülümüz yok. Kızın babası ile birlikte, polis kardeşlerimiz gelmeden dövdük.” dedi.

“Bunlara bizim ceza vermemiz gerek”

Yaşananları evinden görünce aşağıya indiğini söyleyen Yıldız Erden ise, “Hepimizin çocuğu var. İyi etmiş, eline sağlık, hatta az bile yaptı. Hırsızlık yapanlar, tacizde bulunanlar, uyuşturucu satanlar birkaç saat gözaltında tutulduktan sonra bırakılıyor. Onlar da bunu biliyor, rahat davranıyor. Bunlara bizim ceza vermemiz gerek.” diye konuştu.

Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde akittv.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan akittv.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar
  • Yeniden eskiye
  • Eskiden yeniye
  • Öne Çıkanlar