BIST9.541,04%0,11
USD32.5065%0.11
EURO34,8156%0.46
ALTIN2.490,87%1.16
Yerel

Girişleri ve pencereleri betonla kapatılan evde facia

Antalya’da girişi ve pencereleri betonla kapatılan ve kullanılmayan müstakil evin girişinde bir kişinin cansız bedeni bulundu.

Abone OlGoogle News
31 Temmuz 2022 12:24

Antalya'da madde bağımlılarının girmemesi için girişi ve pencereleri betonla kapatılan ve kullanılmayan müstakil evin girişinde bir kişinin cansız bedeni bulundu. Üzerinden kimlik çıkmayan kişinin uyuşturucudan öldüğü düşünülüyor.

Giriş ve pencereleri betonlar kapatıldı

Olay, öğle saatlerinde Muratpaşa ilçesi Yeşildere Mahallesi'nde meydana geldi. Daha önce uyuşturucu madde kullananların girmemesi için belediye tarafından giriş ve pencereleri betonla kapatılan müstakil evin girişinde bir kişinin hareketsiz yattığını görenler durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaptıkları kontrolde kişinin hayatını kaybettiğini belirledi.

Üzerinden kimlik çıkmadı

Evin olduğu yere gelen polisler hayatını kaybeden kişinin cansız bedeni üzerinde ve çevresinde incelemede bulundu. Üzerinden kimlik çıkmayan ve uyuşturucu kullanımı nedeniyle hayatını kaybettiği değerlendirilen kişinin cansız bedeni, kimlik tespiti için Antalya Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü.

Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde akittv.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan akittv.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar
  • Yeniden eskiye
  • Eskiden yeniye
  • Öne Çıkanlar