BIST9.664,54%1,47
USD32.5877%0.18
EURO34,8542%0.48
ALTIN2.493,71%0.37
Yerel

Feci kaza anı kamerada! Çaldığı motosiklet sonu oldu

Sakarya’da çaldığı motosiklet ile seyir halindeyken fırının dışında bulunan cama çarparak ağır yaralanan genç tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Abone OlGoogle News
29 Temmuz 2022 12:03

Sakarya’nın Akyazı ilçesinde çaldığı motosiklet ile fırının dışında bulunan cama çarparak ağır yaralanan genç, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Meydana gelen kaza anı ise güvenlik kamerasına yansıdı.

Uzaklaşmaya çalışırken cama çarptı

Olay, Akyazı ilçesinde dün meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, yabancı uyruklu olduğu öğrenilen Salah Bilal T. Fatih Mahallesi Ada Caddesi üzerinde dağıtıcının 34 DLG 705 plakalı motosikletini çaldı. Motosiklet ile bölgeden uzaklaşmaya çalışan şahıs, dengesini kaybederek yol üzerinde bulunan fırının dış camına çarptı. Kazanın haber verilmesi üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Çarpmanın etkisi ile kanlar içerisinde kalan Salah Bilal T. yaralandı.

 

Kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti

Bölgeye sevk edilen sağlık ekiplerince müdahalesi gerçekleştirilen şahıs Akyazı Devlet Hastanesine ardından da Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Salah Bilal T., burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

 

Kaza anı kamerada

Öte yandan, kaza anı ise güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntüde, sokağa dönüş yapmak isterken kaldırama çıkarak fırının ön camına çarpması yer alıyor.

 
 
 

Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde akittv.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan akittv.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar
  • Yeniden eskiye
  • Eskiden yeniye
  • Öne Çıkanlar