BIST9.708,11%0,65
USD32.5223%-0.10
EURO34,8020%-0.18
ALTIN2.421,34%-0.36
Yerel

Arabaya koşulu at, trafiği altüst etti

Bursa’da sahibinin elinden kurtulan arabaya koşulu at, trafiği altüst etti. Hızla giden atın arkasında bağlı olan araba, kırmızı ışıkta bekleyen otomobile çarptı.

Abone OlGoogle News
28 Temmuz 2022 16:46

Bursa'nın İnegöl ilçesinde, sahibinin elinden kurtulan arabaya koşulu at, trafiği altüst etti. Bir otomobile çarpan at, durdurulup aydınlatma direğine bağlandı, ardından da İnegöl Belediyesi Sahipsiz Hayvan Bakım ve Tedavi Merkezi'ne teslim edildi.

At güçlükle durduruldu

İnegöl’de Sibel E.'ye ait arabaya koşulu at, sahibinin elinden kurtulup kaçtı. Ahmet Akyollu Caddesi'nde hızla giden atın arkasında bağlı olan araba, kırmızı ışıkta bekleyen 16 GE 919 plakalı otomobile çarptı. At, çevredekiler tarafından güçlükle durdurulup, arabadan kurtarılarak aydınlatma direğine bağlandı.

At sahibi ile otomobil sahibi tartıştı

Otomobili zarar gören Yakup E. ile bir süre sonra atının yanına gelen Sibel E. tartıştı. Polisin araya girmesiyle taraflar yatıştı. Sibel E., ifadesi alınmak üzere polis merkezine getirildi. Zabıta ekipleri de trafiği tehlikeye sokan atı alıp İnegöl Belediyesi'nin Sahipsiz Hayvan Bakım ve Tedavi Merkezi'ne teslim etti.

Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde akittv.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan akittv.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar
  • Yeniden eskiye
  • Eskiden yeniye
  • Öne Çıkanlar