BIST9.079,97%3,10
USD32.3377%0.14
EURO35,0679%-0.01
ALTIN2.307,64%1.32
Yerel

Görüntüyü izleyince şok geçirdiler! Teknoloji mağazasında 3 dakikada 3 milyonluk vurgun

İstanbul’da bir teknoloji mağazasına giren hırsızlar, 3 dakikada 3 milyon liralık vurgun yaptı.

Abone OlGoogle News
22 Haziran 2022 15:12

İstanbul Ümraniye’de bir teknoloji mağazasına giren hırsızlar levye ile mağazadaki vitrin camlarını parçaladıktan sonra hırsızlık yaptı. Yüzlerini şapka ve maske ile kapatan hırsızlar vitrin ve raflarda bulunan ekran kartı, işlemci, laptop gibi ürünleri çaldılar. 3 dakikada 3 milyon TL’lik elektronik eşya hırsızlığı güvenlik kameralarına yansıdı.

 

Kan izleri bulundu

Olay, Ümraniye’de 21 Haziran günü gece saatlerinde bir teknoloji mağazasında meydana geldi. Mağazaya giren yüzleri maske ve şapkayla kapalı hırsızlar, levye ile mağazanın vitrin camlarını tuzla buz etti. Hırsızlar, vitrinlerde ve raflarda bulunan laptop, ekran kartı, işlemci gibi elektronik eşyaları çaldılar. Teknoloji mağazasına giren hırsızlar, 3 dakikada 3 milyon TL’lik elektronik malzeme çaldıktan sonra olay yerinden kaçtılar. Öte yandan olay yerinde polisin yaptığı incelemede kan izlerinin bulunduğu, levyeyle camları kıran bir hırsızın cam parçasının isabet etmesiyle yaralanmış olabileceği öğrenildi.

 

“Görüntüyü izleyince şok geçirdik”

Mağaza müdürü Necati Özdağ, “Giren hırsızlar belli ki ürünleri tanıyordu, daha önceden keşfe gelmişler buraya. En pahalı ürünlere yöneldiler. Ekran kartı ve laptoplara yönelik 3 milyonluk mal aldılar. Bu olay tamamen 3 dakika içinde oluyor. Görüntüyü izleyince şok geçirdik. Sabah geldiğimizde her yer dağılmıştı. Camları kırmışlar. Laptopları sökerken kablolara da zarar vermişler. Tekrar çalışmaya başladık. Burada güvenlik önlemleri alınmış halde ama alarmı duymalarına rağmen kaçmayıp kepengi kırıp içeri girip boşaltıp çıkıyorlar” dedi.

 
 
Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde akittv.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan akittv.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar
  • Yeniden eskiye
  • Eskiden yeniye
  • Öne Çıkanlar