BIST9.099,75%0,22
USD32.3857%0.13
EURO35,0456%0.08
ALTIN2.326,15%0.25
Yerel

Mavibüsün şaftında sıkışan kadın olay yerinde can verdi! Korkunç kaza kamerada

Mersin’de ‘mavibüs’ adı verilen özel halk otobüsünün altında kalan bir kadın olay yerine hayatını kaybetti. Kadının aracın motor kısmının şaftında sıkıştığı ifade tespit edilirken feci olay ise kameralara yansıdı.

Abone OlGoogle News
19 Mayıs 2022 19:46

Mersin’in Tarsus ilçesinde özel halk otobüsünün altına giren bir kadın olay yerinde hayatını kaybetti. Kaza anı araç güvenlik kamerasında saniye saniye yansıdı.

Alınan bilgiye göre, Ömer U. idaresindeki şehir içinde toplu taşımacılık yapan 33 C 5044 plakalı özel halk otobüsü, Ali Menteşoğlu Caddesinde yolcu indirip, bindirme durağından hareket ederken, yan tarafından araç önünde, yolu karşıdan karşıya geçmek isteyen ve adı henüz öğrenilemeyen 40 yaşlarındaki bir kadını altına aldı.

Aracın motor kısmının şaftında sıkıştı

Kazada olay yerinde öldüğü belirtilen kadının kimliği araştırılırken, kadının aracın motor kısmının şaftında sıkıştığı ifade tespit edildi.

Çevrede büyük paniğe neden olan ve otobüslerin ve kaza yapan mavibüsün kameralarına yansıyan olayla ilgili araştırma sürdürülürken, mavibüs kurtarıcılarla olay yerinden çekildi.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde akittv.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan akittv.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar
  • Yeniden eskiye
  • Eskiden yeniye
  • Öne Çıkanlar