BIST9.716,77%-0,05
USD32.4904%-0.24
EURO34,9326%0.23
ALTIN2.436,73%0.56
Yerel

Emniyet, bel kısmı doğuştan açık olan bebek için seferber oldu

Van’da dünyaya yeni gelen ve bel kısmı doğuştan açık olan bebek, il Emniyet Müdürlüğü Havacılık Şube Müdürlüğüne ait helikopterle il merkezindeki araştırma hastanesine getirildi.

Abone OlGoogle News
11 Mayıs 2022 14:53

Van’ın Bahçesaray ilçesinde yeni dünyaya gelen ve sırt omurgası gelişmediği için bel kısmı doğuştan açık olan bebek, polis helikopteriyle il merkezindeki hastaneye sevk edildi.

Bahçesaray’da doğum hastası Şekernaz Öz, kaldırıldığı ilçe devlet hastanesinde bebeğini dünyaya getirdi. Dünyaya gelen bebeğin sırt omurgası gelişmediği için bel kısmı açık olması nedeniyle bir üst hastaneye acil sevkinin yapılmasına karar verildi. Bunun için hastaneye yetkilileri Van İl Sağlık Müdürlüğünden helikopter desteğinde bulundu.

Helikopterle il merkezine getirildi

Gelen talep üzerine Van Emniyet Müdürlüğü Havacılık Şube Müdürlüğüne ait helikopter havalanarak, Bahçesaray ilçesinden bebeği alarak il merkezine döndü. 112 Acil Servis ekipleri gözetiminde Van Ferit Melen Havalimanı'na inen helikopterden alınan bebek, burada bekletilen ambulansla Van Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde akittv.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan akittv.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar
  • Yeniden eskiye
  • Eskiden yeniye
  • Öne Çıkanlar