BIST9.079,97%3,10
USD32.3657%0.07
EURO34,9336%-0.24
ALTIN2.325,57%0.22
Yerel

Sevgilisiyle tartışıp araçların lastiklerini parçaladı, adının baş harfini kazıdı

Bursa’da sevgilisiyle tartışan bir genç, sinirlenerek sokaktaki 13 aracın lastiklerini parçalayıp, bir aracın kaportasına da adının ve soyadının baş harflerini kazıdı.

Abone OlGoogle News
10 Ocak 2022 13:10

Bursa'nın İnegöl ilçesinde, sevgisiyle tartışan genç, sinirini sokakta park halindeki araçlardan çıkardı. Elindeki bıçakla 13 aracın lâstiklerini kesen genç, bazı araçların kaputuna ise isminin ve soyadının baş harflerini kazıdı.

Öfkesi dinmeyince adının ve soyadının baş harflerini yazdı

Olay, dün gece saat 02.00 sıralarında Süleymaniye Mahallesi Bahçe Sokakta meydana geldi. İddiaya göre, sevgilisi ile tartışan Emre U. (32), elindeki bıçakla sokaktaki park halinde olan 13 aracın lâstiklerini kesti. Öfkesi dinmeyen genç, bazı araçların da kaputunu çizip, isim ve soyadının baş harflerini kazıdı. Bu duruma şahit olan bir vatandaş polisi aradı. Polis ekipleri şüpheliyi kıskıvrak yakaladı.

 

“Bazı araçlara ‘E’ harfini yazmış”

Sabah dışarı çıkan araç sahipleri, arabalarının lâstiklerinin kesildiğini görünce şoke oldu. 13 aracın sahibi de şüpheliden şikâyetçi olurken, araç sahiplerinden Orhan Yalçın, "Gece gelmiş, 13 arabaya zarar vermiş. Bütün lâstiklerimizi kesmişler. Aracımın sol 2 lâstiğini doğramış. Arkadaşların araçlarına da zarar vermiş. Sabah saat 07.00’de emniyetten arayıp, araçlarımızın lâstiklerini kestiklerini söylediler. Bazı araçlara ‘E’ harfini yazmış. 10 bin liranın üzerinde zarar var. Kimseyle bir husûmetimiz yok. Yapan şahsın yakalandığını söylüyorlar" dedi.

 
 
 
Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde akittv.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan akittv.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar
  • Yeniden eskiye
  • Eskiden yeniye
  • Öne Çıkanlar