BIST9.693,46%1,77
USD32.5355%0.02
EURO34,7190%0.09
ALTIN2.499,53%0.61

Uludağ’dan Duman Eksik Olmaz

Hüseyin Öztürk

Abone OlGoogle News
14 Ekim 2019 01:33

“Vatan aşkı, maya gibidir. Sütü bozuk olanlarda tutmaz”. Muhsin Yazıcıoğlu.

Düşmanın düşmanlıkları değil de içimizde yaşayıp da düşmanla birlikte hareket eden sütü bozukların vatan ve millete ihaneti yok mu insanın çok zoruna gidiyor.

Bu Allahsızlar; yedikleri, içtikleri, beslendikleri topraklarımıza böylesine düşman iseler neden hâlâ içimizde, topraklarımızda beslenip, barınmaktadırlar?

Ha bu arada bir de Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ndeki İngiliz uşaklarından birisi garip bir açıklama yapmış.

Ne diyelim. Beddua yapmaya karşıyım ama bazen insan zıvanadan çıkıyor. “Ey kişi, devletimizden yediğin içtiğin gözüne dizine dursun”. Geçelim.

Bir tarafta; katiller topluluğu ABD, İsrail, Arap Birliği ve AB’nin bazı liderleriyle bilumum terör örgütleri. Bir tarafta ise tek başına Türkiye!

………………..

Dünyanın göz diktiği coğrafyamızda bağımsız tek devlet Türkiye’dir.

Bizim bağımsızlığımız, katiller topluluğu olan ülkelerin yırtıcı hayvanlar gibi parçalamak istedikleri ve felç ettikleri Ortadoğu halkları ile Kıbrıs ve bütün bir mazlum halkların garantörlüğüdür.

Bağımsızlığımızın, istiklalimizin, cumhuriyetimizin akamete uğraması, tarih boyunca bilinen savaşların ve kayıpların hiçbirine benzemez.

Kapımızın önündeki el kadar merdiven boşluğuna bile sahip olamayacağımızı ve müdahalelerden kurtulamayacağımızı bilmemiz lazım.

Bunun temelinde hiç bitmeyecek olan Haçlı kini vardır. Batı her şekilde öcünü almak için elinden gelen hiçbir şeyi ardına koymayacaktır.

Yalnız Haçlıların ve uşaklarının bilmediği bir şey vardır. İnsanların kaderleri olduğu gibi toplumların ve toprakların da kaderi vardır. Kâinatın esas sahibinden habersizler.

Gerçi bu hakikate inanmak için önce Müslüman olmak gerekir. Yukarıda saymaya çalıştığım katiller topluluğunun bunu anlamasını beklemek safdillik olur.

…………………..

“Uludağ’dan duman eksik olmaz”. Bu bizim Müslüman bir millet olarak kaderimizin bir parçasıdır.

Milletçe daha güçlü, daha müreffeh, daha hür bir hale gelmek, hiçbir yabancının yardımına muhtaç olmadan, milli davalarımızı halletmek için yeryüzünde layık olduğumuz itibarımızı hep korumuşuz, kıyamet gününe kadar da koruyacağızdır.

Tarihimize bakan vicdan sahibi, iman sahibi, namus, şeref, haysiyet sahibi, kısacası aklıselim sahibi her fert kabul eder ki, biz büyük bir milletiz ve tarihte büyük olan milletlerin sayısı çok değildir.

Yerkürede İslam’ın kılıcı olarak, “Kur’an-Peygamber-İslam” ölçeğinde amentüsü sağlam tek millette yine biz kaldık.

Barış Pınarı Harekâtına bu zaviyeden baktığımızda, açıkça görülmektedir ki, karşımızda birkaç çapulcu terör örgütü değil, yedi düvel vardır.

……………..

Ezcümle:

Hamdolsun Mehmetçiklerimiz, Cumhurbaşkanımız, hükümetimiz, yediden yetmişe amentüsü sağlam milletimiz ile “topraklarımızı vatanı, devletimiz devleti” bilen diğer inançlara mensup kesimlerle, muhteşem bir birlik ve beraberlik sergilemekteyiz.

İşte Haçlı Batı’yı ve uşaklarını Barış Pınarı Harekâtındaki başarımızdan çok, bu birlik ve beraberlik ürkütmektedir ve esas gayeleri bu birliği bozmaktır. 

Akit TV köşe yazarı