BIST9.079,97%3,10
USD32.366%0.07
EURO34,9457%-0.20
ALTIN2.325,87%0.24

Hakkında yazmadığımızı duyan

Günay Ertan Akgün

Abone OlGoogle News
17 Aralık 2020 08:32

Çok önemli / kayda değer gelişmeler olmadığı takdirde sularımızda tehlikeli yolculuğuna devam eden “kaptan” korona virüsle (kovid – 19) ilgili yazı yazmama kararı almıştım. Kaptan, o kadar çok alınganlık göstermiş – üzülmüş olmalı ki intikam alırcasına bizim de tâ dibimize / yakınlarımıza kadar sokulmuş ve eş – dost, tanıdık, komşu ve akrabalardan can almaya ve başaramadıklarını da “yaralı aslan” gibi bırakmaya başlamış. Biz de alınganlık gösteren / üzülen bu illete karşı tekrar bir şeyler yazmaya ve yüzleşmeye karar verdik.

Ülkemiz kara sularında 10. ayını dolduran tecrübeli kaptan korona virüs (kovid – 19), önceleri tek tek can almaya başlamışken sonrasında 100’er 100’er, 1000’er 1000’er can almayı ve ocaklara kor ateşler düşürmeyi ilke edinmişti. Biz bunlarla ilgili bir seyir defteri oluşturmuş ve her 1000 ölüm vakalarında bir yazı yazmış ve tedbirlerin önemine dikkat çekmiştik. İnsanoğlu ne zaman azmaya ve yaşadıklarından ders çıkartmamaya başlamış, işte biz de o zaman yaklaşan kış mevsiminde vaka, hasta ve ölüm sayılarının daha çok artacağını söylemiş ve kabuğumuza çekilmiştik. Çünkü uyarılar ve yaşanılanlardan ders çıkartmayan, “ölüm” kapısını çalıncaya kadar bihaber yaşayan ve sıkıntılardan korkmayan bir toplumla karşı karşıyayız.

“Bize bir şey olmaz!” vurdumduymazlığıyla hareket eden toplumumuz, virüsün sadece bulaşıcı bir hastalık olduğunu, laboratuvar ortamında üretilen ve insanlığın geleceğini tehdit eden, “kontrollü” bir biyolojik silah olduğunu hep göz ardı etti ya da etmek zorunda kaldı. Bu gerçeği dillendirenlere de meczup – komplo teorisyenleri – aşırı şüpheci olarak baktı. “Tehlike” kapısını çalınca da boyutunun farkına vardı ve artık tir tir titremeye başlamış, “son pişmanlık neye yarar” türküsünü dillerde pelesenk haline getirmiştir.

Gerçekten de önce aylık, sonrasında 15 günlük, haftalık ve son bir aydır da neredeyse üç – beş günlük kayıplarla 1000’i geçen ölüm sayıları bizleri ürkütmekten / tedbir almaktan öteye götürmelidir. Hava sıcaklıklarının tam olarak mevsim normallerine dönmediği, karın kapımızı çalmadığı - kara kış ve o soğuk ayaz gecelerinin yaşanmaya başlamadığı günler gelmeden ölüm vakalarının her gün 200’lü rakamların üstüne çıkması bizleri korkudan öte şeylere sevk etmelidir, ÇOK GEÇ OLMADAN!...

İnsanlık âleminin her 100 yılda bir yaşamış olduğu salgın hastalık ve doğal afetler, “kıyamet habercisi” olarak algılansa bile son zamanlarda yaşanılan bir dizi olay ve korona virüs yayılmacılığında “insan eli” nin de aranması lazım. Biz bu konuda çok sayıda araştırma ve makale yazdık ama bunun üzerinden birileri bizi “cahil” ya da “komplocu” olarak tanıtsa bile, biz, doğru bildiğimiz yoldan şaşmadık geri dönmedik ve bu konuda uluslararası tüm bilgi ve belgelere ulaştıkça da sizlerle paylaşmanın haklı gurur ve onurunu yaşadık, yaşattık. Bu yazımızda yine bunlarla ilgili iki örneğe yer vererek kaptan korona virüsten bahsedecek ve böylelikle onu da üzmemiş olacağız:

İlk örneğimiz İtalyan Dr. Roberto PETRELLA’nın – katılırsınız / katılmazsınız ya da kendi değer çizgilerinizle ileri / geri salvolar yaparak yorum yapar ya da yapmazsınız - sosyal medya hesabında yayınlanan videoylaİtalyan halkına yaptığı seslenişten;

“Günaydın, bu çok acil bir videodur. Size okuyacağım bu belgeyi sadece paylaşmanız değil çok da önemsemeniz gerekiyor. Ne medya, ne televizyon, ne politikacılar size söyleyeceklerimi söyler! İtalyanlar dikkat! “Covid” yapay zeka aşısının dijital kimliğini, sertifikasını, 19 ise yapıldığı yılı gösteriyor. Covid – 19 virüsün adı değil! Dikkat! Covid – 19, uluslararası nüfusun kontrolü ve azaltılması planıdır. Bu, yıllardan beri programlanan bir durumdur ve 2020 yılında başlatıldı. Yapılan aşılar yoluyla bağışıklık sisteminin zayıflatılması virüsü tekrar aktif hâle getirdi. Kullanmak istedikleri aşı ise şimdiye kadar kullanılan aşıların en korkuncu! Nüfusun % 80’ini yok etmeyi planlayan, hayatı doğrudan cehenneme çevirecek bir durum.

Kendinize kesinlikle test yaptırmayın, teste güvenmeyin! Defalarca söyledim bunu. Testi üretenler bile testin SARS COV2 virüsünü tespit etmediğini söylüyor. Sadece tamamen zararsız, ufacık virüsler ve vücudumuzdan atılan hücre artıklarını buluyor. Test edilenlerin % 90’ı pozitif çıkıyor. Hedef de zaten bu. Bu hedefle çocukları da test etmeye başladılar. 11 Mayıs 2020’de hiçbir gazete, hiçbir televizyon, hiçbir Berlusconi kanalı, Fransa’da tüm okullarda çocukların test edildiğine dair tek bir haber yapmadılar. Haftada 700 bin test, kimse bundan tek kelime bahsetmedi. Eğer çocuğunun test sonucu pozitif çıkarsa, bütün aile ve yakın tanıdıklar mecburi olarak test edildi.

İtalyanlar dikkatle dinleyin! Bu şarlatanları, gerçeği gizleyenleri dinlemeyin! Size bizim hasta olmadığımızı söyledim. Biz sağlıklı taşıyıcılarız. Vücudunuzda virüs olması hasta olduğunuz manasına gelmez. Ancak bu testte pozitif olarak gözükür ama bu test, bilhassa sağlık hizmetindeki memurlara ayda 2 – 3 defa tekrarlanıyor. Hedefledikleri tek bir şey var: o da pozitif sonuç çıkartıp sizi hasta olduğunuza inandırmak ama aslında diğerleri önünde tehlikeli olarak etiketlemek.

İtalyanlar dikkatle dinleyin! Testi reddetmeniz aşıdan kurtulmanızın tek yoludur. Bu aşı yapıldıktan sonra hepimiz hasta olacağız. Zayıflatılmış bir vücutla ölüme gideceğiz. İtalyanlar olarak insanlığı kurtarmak için çözümün insanların test yaptırmaması olduğunun anlaşılması gerekiyor. Müsaade etmeyin, sizi tuzağa düşürmelerine fırsat vermeyin. Ben sizi ikaz etme görevimi yapıyorum. İkaz etmedi demeyin.

Covid 19, kitle imha silahıdır ve bundan kurtulmanın tek yolu; bu testi yaptırmamaktır. TV’lerdeki p.çler bunları size söylemez. Politikacılar da bu düzenin piyonlarıdır. Özellikle bir doktor olan başbakan yardımcısı meslektaşım kendinden utanmalısın! Aşılanan insanların çoğu bu toplumdan yok olacak. Aşı olmayanın seyahat etmesi, sinemaya gitmesi, hatta evden çıkması mümkün olmayacak. Bu durum bazı Çin şehirlerinde yaşanıyor bile. İspanya, Arjantin ve Latin Amerika ülkeleri bunun için pilot bölge olarak seçildiler. Kitle aşılamaları için tüm hazırlıklar, medya ve büyük şirketlerin desteğiyle başlatıldı. Ölürüm de aşı yaptırmam!”

İkinci örneğimiz yine bizim dışımızdan, Avusturya’dan;

“Avusturyalı milletvekili Michael Schnedlitz, kendi parlamentolarında yaptığı konuşmada yanında getirdiği bir kolaya Kovid – 19 testi uyguladı. Kameraların canlı yayınladığı test, pozitif çıkınca ortalık karıştı. Vekilin videosu sosyal medyada kısa sürede yayılırken, Schnedlitz, Kovid – 19 testlerinin değersiz ve çok pahalı olduğunu söyleyerek, bunun ilaç şirketlerinin bir oyunu olduğunu iddia etti. Bazı kullanıcılar vekile destek verirken, bilim insanları testin uygulanış biçiminin yanlış olduğunu belirtti.” (www.haber7.com/ 12 Aralık 2020 tarihli haberinden).

Üzülme kaptan, senden bahsetmeye devam edeceğiz.

Günay Ertan Akgün

Akit TV köşe yazarı