BIST9.693,46%1,77
USD32.5355%0.02
EURO34,7190%0.09
ALTIN2.499,53%0.61

Çebi, Orman çekişmesi Beşiktaş’a zarar yazar!..

Emrah Savcı

Abone OlGoogle News
24 Şubat 2020 13:59

Beşiktaş’ta önceki gün yapılan divan toplantısında Ahmet Nur Çebi başkan verdi veriştirdi.. Söylediklerinin tamamına yakını doğru ve yerinde tespitler..

Öncelikle satır başlarına şöyle bir bakmakta yarar var.. “Konu şahsileştirilecek durumda değil. Seninle benim aramda konu değil, bu konu seninle Beşiktaş arasındaki bir konu. Onun kaçtığı gibi ben kaçmadım. Maalesef kendisi burayı yüzüstü bırakarak gitmiştir. Yani sen parayı harcayacaksın, vatandaş gelip senin borcunu ödeyecek, ayıptır. Bir sus artık, bir başını öne eğ. ‘Bir halt ettik’ de; hep beraber sarılalım seni de kucaklayalım. Bu şartlardan çıkabileceğimiz tek yol bağış kampanyası, Beşiktaş’ı Beşiktaşlıdan başka hiçbir şey kurtaramaz” bu başlıkların hepsinin altına imza atılır..

Gel gelelim bu doğruların Beşiktaş Kulubü’nün vizyonunu ileriye götürüp götürmeyeceğine..

Öncelikle Fikret Orman’ın hem futbol takımı hem de yönetimsel anlamda büyük bir enkazı sayın Ahmet Nur Çebi’nin kucağına bırakıp gitmesi değil kaçması (!) kabul edilebilir bir şey değil. Özellikle Fikret Orman’ın yapılamayan transferler ve Şampiyonlar Ligi’nde gruptan namağlup çıkan ilk Türk Takımı olma ve inanılmaz bir gelirin nereye gittiğini soran ve “Paralar Nerede Fikret Orman” pankartlarıyla kulübünüzü bırakmanız su götürür bir gerçek değil!..

Elbette bu işin içinde Sayın Çebi’nin de bahsettiği gibi en yakın arkadaşınıza loca satmalardan tutun da kulübün gelir kalemlerini şahsi menfaatlerinizle yöneterek borç batağına sürüklemeniz bıraktığınız enkazın en önemli belirtileri...Fikret Orman ve Ahmet Nur Çebi atışmasının gün geçtikçe Beşiktaş camiasına zarar verdiğini de artık görmek lazım!.. Böylesi çekişmeler sonucunda tüm sporseverlerin aklında Fikret Orman yönetiminde 2. başkanlık yapan Ahmet Nur Çebi ismine de takılmakta..

Bu durumu daha fazla ayaklar altına almadan konuyu bitirmek daha mantıklı bir yol olacaktır!..

Lakin taraftarlar sizin başkanlığınızı; yapılacak transferler ve tüm spor branşlarında sağlanacak başarılarla anacaktır.. Kimse Fikret Orman ve Ahmet Nur Çebi arasındaki borç-alacak trafiğini sorgulamayacaktır!..

Sergen Yalçın’la birlikte öze dönüş sinyali de veren Ahmet Nur Çebi yönetiminin tamamen vizyoner ve ne istediğini bilen futbola doymamış (!) futbolcu topluluğuyla yepyeni bir beyaz sayfa açması daha yararlı olacaktır..

Unutulmamalı ki; tarih ne Fikret Orman’ı ne de Ahmet Nur Çebi’yi yazar.. Tarih Beşiktaş’ın kazanacağı başarıları not etmeye devam eder..

Bu böyle biline...

Akit TV köşe yazarı