BIST9.716,77%-0,05
USD32.5022%-0.20
EURO34,9126%0.17
ALTIN2.433,68%0.43
Yaşam

Ordu'da hayırseverlerin aldığı koçlar, bayramda yetim ve öksüz çocukların yüzünü güldürecek

Ordu Valisi Sonel'in girişimleri, hayırseverlerin desteğiyle alınan 268 koç, Kurban Bayramı'nda kesilmek üzere 19 ilçedeki yetim ve öksüz çocukların ailelerine gönderildi.

Abone OlGoogle News
18 Temmuz 2021 23:51

Ordu Valisi Tuncay Sonel, İl Müftüsü İsmail Çiçek ve İl Tarım ve Orman Müdürü Kemal Yılmaz ile ağıllara girerek, yetim ve öksüz çocuklara verilecek kurbanlık koçları seçti.

Hayırseverlerin desteği ile alınan ve özenle süslenen 268 koç, daha sonra araçlara yüklenerek 19 ilçedeki yetim ve öksüz çocukların ailelerine gönderildi.

Vali Tuncay Sonel, konuya ilişkin yazılı açıklamasında, daha önceki görev yerlerinde olduğu gibi Ordu'da da Kurban Bayramı'nda yetim ve öksüz çocuklar için kınalı koç hazırlayarak kırmızı kurdeleyle süslediklerini belirtti.

Kaymakamlar, müftülük ve kurum müdürlerinin koordinesinde alınan koçların ailelere teslim edilmesi için evlerine gönderildiğini kaydeden Vali Sonel, "268 kınalı koçumuz yetim ve öksüz evladımızın evlerine bugün itibarıyla teslim edilmeye başlandı. Çocuklarımız bayramın tadını yaşasın istedik. Allah hayırseverlerimizden razı olsun. Allah niyetlerini ve kurbanlarını kabul etsin." ifadesini kullandı.

Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde akittv.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan akittv.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar
  • Yeniden eskiye
  • Eskiden yeniye
  • Öne Çıkanlar