BIST9.693,46%1,77
USD32.5355%0.02
EURO34,7190%0.09
ALTIN2.499,53%0.61
Yaşam

Kayseri Belediye Başkanından duyarlı şoförlere ödül

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, iki ayrı otobüs içerisinde fenalaşan yolcuları güzergâh değiştirerek hastaneye yetiştiren şoförleri kutladı.

Abone OlGoogle News
25 Şubat 2021 17:59

Kayseri'de 12 Şubat'ta Ömer Arık'ın kullandığı Özel Halk Otobüsü içerisinde kadın yolcu fenalaştı. Bunun şoför Arık, özel halk otobüsünü Erciyes Üniversitesi Acil Servisine sürdü. Fenalaşan yolcuyu hastaneye yetiştirerek kısa sürede müdahale edilmesini sağlayan otobüs şoförü daha sonra hattına dönüş yaptı. 18 Şubat'ta ise Kayseri Ulaşım A.Ş. şoförü Abdullah Doğanay'da otobüsündeki yolcu kadını Hayri Güldüoğlu Aile Sağlığı Merkezi'ne götürdü.

Yaşanan o anlar otobüslerde bulunan güvenlik kameralarına yansırken, görüntülerde fenalaşan yolculara diğer yolcuların müdahale ettiği, şoförlerin hızlı bir şekilde araçları sağlık merkezlerine sürdükleri görüldü.

BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ, ŞOFÖRLERİ MAKAMINDA KABUL ETTİ

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Dr. Büyükkılıç, makamında kabul ettiği şoförler Ömer Arık ve Abdullah Doğanay'ı bu duyarlı davranışlarından dolayı tebrik etti. Büyükkılıç, ziyarette yaptığı açıklamada "Mesai arkadaşlarımız olarak değerlendirdiğimiz halk otobüslerinde çalışan dostlarımıza göstermiş oldukları duyarlılıktan dolayı ben teşekkür ediyorum. İnsani görev ama sağlığın her şeyin önünde olduğunun da en güzel örneklerini sergilediler" dedi.

BÜYÜKKILIÇ, BU ERDEMLİ HAREKETİN ÖRNEK OLMASINI DİLEDİ

 

Bu erdemli hareketlerin örnek olmasını dileyen Başkan Büyükkılıç, "Otobüslerimizde rahatsızlanan yolcularımıza hemen ilgili sağlık kuruluşlarına ulaştırdıkları için teşekkür ediyoruz. Bu tür erdemli hareketlerin örnek olması bağlamında da bunu kamuoyu ile paylaşıyoruz. İnsanların hayırlısı insanlara yararlı olanlarıdır. Sizler de insani olarak gereğini yapmışsınız" diye konuştu. Arık ve Doğanay'ı bir kez daha tebrik eden Büyükkılıç, ziyaret sonunda şoförlere hediye paket verdi.

Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde akittv.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan akittv.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar
  • Yeniden eskiye
  • Eskiden yeniye
  • Öne Çıkanlar