BIST9.681,41%-0,42
USD32.543%-0.07
EURO34,8871%0.10
ALTIN2.426,97%0.16
Teknoloji

Samsung Galaxy Z Fold 3’ün işlemcisi ve fiyatı belli oldu

Samsung Galaxy Z Fold 3 hakkında yeni detaylar ortaya çıktı. Telefonun sahip olacağı bazı özellikler ve fiyatı belli oldu.

Abone OlGoogle News
14 Haziran 2021 14:29

Katlanabilir akıllı telefonlar yaygınlaşmaya devam ediyor. Türün ilk örneklerini birkaç yıl önce hayata geçiren Samsung, bugünlerde yeni versiyonlar için çalışıyor. Bunun son örneği ise kısa süre içerisinde tanıtılması beklenen Samsung Galaxy Z Fold 3 olacak.

Telefonun geliştirme sürecine yoğun mesai harcayan Samsung, kullanıcılara tam bir amiral gemisi deneyimi sunmak için kolları sıvamış durumda. Ancak son gelen bilgiler, Z Fold 3‘ün bunun da ötesinde bir deneyim sunacağını gösteriyor.

Samsung Galaxy Z Fold 3, Snapdragon 888 Pro kullanan ilk telefon olacak
Ağustos ayında yeni bir Unpacked etkinliği düzenlemeye hazırlanan Samsung, burada yeni ürünlerini duyuracak. Tanıtılacak ürünler arasında Samsung Galaxy Z Fold 3, Samsung Galaxy Z Flip 3, Samsung Galaxy S21 FE, Galaxy Watch 4 ve Galaxy Watch Active 4 yer alıyor. Oldukça dolu geçmesi beklenen etkinliğin tarihi yaklaştıkça, ürünlerle ilgili yeni detaylar da ortaya çıkıyor.

Bu detaylardan en çok dikkat çekeni ise Samsung Galaxy Z Fold 3 modeliyle ilgili. Şirketin popüler katlanabilir serisinin 3. üyesi olan telefon, iddiaya göre Samsung‘un ilk ekran altı kameralı modeli olacak. Aynı zamanda katlanabilir modeller arasında S Pen’i destekleyen ilk ürün olması bekleniyor. Şirketin hassas katlanabilir ekranda kalemi nasıl kullanacağı ise merak konusu.

Tam anlamıyla amiral gemisi özelliklerle gelecek olan Galaxy Z Fold 3, 2021 yılında tepe modellerin bile üzerine konumlandırılacak. Şirket bunun için Qualcomm‘un henüz piyasaya sürülmemiş Snapdragon 888 Pro isimli işlemcisini kullanacak. Z Fold 3, muhtemelen bu işlemciyi kullanan ilk telefon olarak da karşımıza çıkacak. Fiyatının ise 1599 dolar ( 13 bin 500TL + vergiler) olması bekleniyor.

Peki siz katlanabilir telefonlar hakkında neler düşünüyorsunuz? Samsung‘un ya da başka üreticinin bu tür telefonlarını alır mıydınız? Konuyla ilgili görüşlerinizi aşağıdaki yorumlar kısmından bizimle paylaşmayı unutmayın.

Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde akittv.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan akittv.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar
  • Yeniden eskiye
  • Eskiden yeniye
  • Öne Çıkanlar