BIST9.079,97%3,10
USD32.3654%0.07
EURO35,0234%0.02
ALTIN2.325,04%0.20
Teknoloji

Elma sipariş etti iPhone SE teslim edildi

İnternetten alışveriş yapan bir kişi, elma sipariş etti ve mağazadan kendisine iPhone SE gönderildi.

Abone OlGoogle News
19 Nisan 2021 11:38

İnternet alışverişleri pandeminin etkisiyle birlikte büyük bir artış gösterdi ve haliyle yanlış ürün gönderimleri de fazlalaştı. Daha öncesinde de akıllı telefon sipariş eden kişilere farklı ürünler gönderildiği olmuştu. Ancak bu sefer ilginç bir durum meydana geldi.

İngiltere'deki bir süpermarketin internet sitesinden alışveriş yapan 50 yaşındaki Nick James, elma siparişi vermesi üzerine ilginç bir sürprizle karşılaştı. Sipariş ettiği ürünleri teslim almaya giden şanslı müşteri, bir anda karşısında yepyeni bir iPhone SE buldu.

ELMA SİPARİŞ ETTİK APPLE ALDIK

Sürpriz karşısında oldukça şaşıran James, yaşadığı mutluluğu şu sözlerle ifade etti: "Çarşamba akşamı internetten verdiğimiz siparişimizi almaya gittik ve orada küçük bir sürprizle karşılaştık: bir Apple iPhone SE. Görünüşe göre elma sipariş ettik ve rastgele bir iPhone aldık."

Süpermarket zincirinin bu şekilde online sipariş veren 80 farklı müşterisine daha hediye dağıttığı ifade ediliyor. Dağıtılan hediyeler arasında AirPods ve Galaxy Fit 2 gibi ürünler de yer alıyor.

Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde akittv.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan akittv.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar
  • Yeniden eskiye
  • Eskiden yeniye
  • Öne Çıkanlar