BIST9.524,59%-0,06
USD32.5703%0.13
EURO34,7163%0.09
ALTIN2.485,67%0.05
Teknoloji

Twitter'da dün geceden beri devam eden sorunlar Twitter'da yine gündem oldu

Sosyal medya devi Twitter'da gece 03.00 sularında başlayan bir takım sorunlar, aradan saatler geçmesine rağmen halen ortadan kalkmış değil. Konu hakkında 03.53'te açıklama yapan Twitter'dansa henüz sorunun çözüldüğüne dair bir doğrulama gelmedi. Öte yandan Twitter'ın çökmesi, yine Twitter'da gündem oldu.

Abone OlGoogle News
17 Nisan 2021 16:08

Sosyal medya devi Twitter, dün gece bir sorunla karşılaştı. Gece Türkiye saati ile 03.00 sularında yaşanan sorun nedeniyle birçok kullanıcı, paylaşılan Tweet’leri göremedi. Tweet’lerin yüklenmesinden kaynaklanan bu sorun dünya genelinde birçok kullanıcıyı etkiledi. Sorun hakkında Twitter’dan da bir açıklama geldi.

Twitter, aynı saatlerde sorunun ortaya çıkmasından kısa bir süre sonra resmi destek hesabından bir paylaşım yaptı. Yapılan o paylaşımda “Tweet’ler bazılarınız için yüklenmiyor olabilir. Sorunu çözmek için çalışıyoruz.” ifadelerine yer verildi. Twitter tarafından sorunun tamamen çözüldüğüne dair bir açıklama henüz gelmedi. Twitter’ın çöktüğü saatlerdeyse yine Twitter’da “#twitterçöktü” etiketi gündem oldu.

Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde akittv.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan akittv.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar
  • Yeniden eskiye
  • Eskiden yeniye
  • Öne Çıkanlar