BIST9.645,02%-0,50
USD32.5613%0.13
EURO34,8391%0.57
ALTIN2.417,28%-0.64
Teknoloji

Yeni BMW 7 serisinin fotoğrafları internete sızdırıldı

Her geçen gün tasarım anlayışını daha da farklılaştıran BMW, hayranlarının eleştirisine maruz kalıyor. Sızdırılan fotoğrafları ile gündeme gelen yeni BMW 7 serisi, eski tasarım anlayışı ile dikkat çekiyor.

Abone OlGoogle News
24 Ocak 2021 13:08

BMW, yeni modellerindeki büyük ön ızgara sebebiyle eleştiri yağmuruna tutuldu. Sızdırılan fotoğraflar, şirketin 2023 yılında piyasaya sürmek için çalışmalarına başladığı modeller ile ilgili bazı ipuçları içeriyor.

Yeni modelin daha dik C sütununa ve eğimli bagaj kapağına sahip olması dikkat çekiyor. Auto Evolution tarafından fark edilen ayrıntılardan bir diğeriyse sızdırılan fotoğraflardaki modelin E23 serisiyle benzerliğe sahip olması.Şu an satışta olan G11 BMW 7 ailesinin daha agresif hatlara, alçak tavan çizgisine ve düz bir bagaja sahip olması şirketin eski tasarım anlayışına geri dönmek istediğini işaret ediyor. Sızdırılan model, eski ve yeni tasarım anlayışının harmanlandığı ilk BMW 7 serisi olarak nitelendirilebilir.Bazı analistler, sızdırılan fotoğraflardaki modelin bazı sahte gövde panellerine sahip olduğunu belirtti. Geçtiğimiz yıllarda casus fotoğrafçıları kandırmak için araçlarını orijinalinden farklı tasarımlar ile test eden BMW, iddiaya göre yine aynı yönteme başvurdu. 

Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde akittv.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan akittv.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar
  • Yeniden eskiye
  • Eskiden yeniye
  • Öne Çıkanlar