BIST9.693,46%1,77
USD32.5355%0.02
EURO34,7190%0.09
ALTIN2.499,53%0.61
Teknoloji

Geforce Now Türkiye'ye geliyor! Geforce Now ne işe yarar?

NVIDIA‘nın bulut tabanlı oyun hizmeti GeForce Now için bugün müjdeli haber geldi. Resmi olarak paylaşılan bilgide, GeForce Now Türkiye sunucusu açılacağı bildirildi.

Abone OlGoogle News
19 Ocak 2021 16:10

GeForce Now Türkiye sunucusu yakında hizmete girecek

Oyun severlerin uzun zamandır beklediği gelişme sonunda gerçeğe dönüştü. Dünyanın en popüler bulut oyun hizmeti NVIDIA GeForce NOW, Turkcell‘in oyun platformu GAMEPLUS iş birliği ile Türkiye sunucuları üzerinden hizmet verecek.

Geforce Now ne işe yarar? nasıl kullanılır? 

Güçlü donanıma sahip olmadan yüksek çözünürlükle, en yeni oyunları oynamayı vadeden bulut oyun hizmeti; kullanıcıların sunucudaki en güçlü NVIDIA ekran kartları ve işlemci gücü ile çalışan sanal bilgisayarlara GeForce NOW platformu üzerinden erişip; burada işlenen oyunun kullanıcının cihazına stream (yayın) edilmesi yoluyla çalışıyor.

Yani artık oyun severlerin yüksek donanım gerektiren oyunları oynaması için iyi ekran kartları, yüksek performanslı işlemciler satın almasına veya oyunu indirmek için yeterli disk alanlarına sahip olması gerekmiyor. Bu teknoloji sayesinde düşük donanımlara sahip cihazlar üst düzey donanımlı birer cihaza dönüşüyor ve artık oyun oynamak, tıpkı bir içerik sağlayıcı platformdan film izlemek kadar kolay ve ulaşılabilir hale geliyor.

Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde akittv.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan akittv.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar
  • Yeniden eskiye
  • Eskiden yeniye
  • Öne Çıkanlar