BIST9.693,46%1,77
USD32.5841%0.17
EURO34,7854%0.29
ALTIN2.514,16%1.19
Teknoloji

Signal uygulaması ikinci kez çöktü

Serviste yaşanan yoğun talebin ardından WhatsApp'a alternatif olarak kullanıcıları yoğun ilgisini gören Signal mesajlaşma uygulaması çöktü.

Abone OlGoogle News
16 Ocak 2021 17:52

Serviste yaşanan yoğun talebin ardından WhatsApp'a alternatif olarak kullanıcıları yoğun ilgisini gören Signal mesajlaşma uygulaması çöktü.

WhatsApp'ın kullanıcılara yeni gizlilik sözleşmesini dayatmasından sonra farklı mesajlaşma uygulamalarına yönelenlerin seçtiği uygulamaların başında Signal geliyor.

Ancak Signal uygulamasında, rekor düzeyde kullanıcı trafiğine maruz kalınca çökme yaşandı.

Cuma günü uygulamada çökme yaşanırken birçok kullanıcı Signal hizmetinden faydalanamadı. Sağladığı gizlilik ile ön plana çıkan Signal, sosyal medya hesabı üzerinden paylaştığı mesajda, "Yeni sunucular eklememize rağmen yeni kullanıcı sayısı bizim tahminlerimizi aştı" ifadesini kullandı.

Şirket, sorunu gidermek için cuma gününden bu yana çalışmaların devam ettiğini söylüyor. Kullanıcılar ise halen sisteme erişim sağlayamadıkları için çok sayıda şikayet mesajı paylaşıyorlar.

Signal uygulamasına yönelik yoğun talep, Elon Musk'ın paylaştığı "Sigal kullanın" mesajından sonra başlamıştı. Sosyal medya ortamında paylaşılan bazı mesajlarda ise çökmeye, Musk'un bu mesajının neden olduğu yoğunluk sebep gösteriliyor.

Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde akittv.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan akittv.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar
  • Yeniden eskiye
  • Eskiden yeniye
  • Öne Çıkanlar