BIST9.079,97%3,10
USD32.3672%0.07
EURO34,9378%-0.22
ALTIN2.324,36%0.17
Teknoloji

Atelier Ryza 2 oyunu steamde !

Atelier Ryza 2Lost Legends & the Secret Fairy yayın tarihi açıklandı. Steam'de paylaşılacak olan oyungörsel efektleriyle ön plana çıkıyor ve oyun severlere eğlenceli dakikalar yaşatacağı düşünülüyor. Atelier Ryza 2 ne zaman çıkacak? Atelier Ryza 2 oyununun hikayesi nedir? Atelier Ryza 2 sistem gereksinimleri nedir?

Abone OlGoogle News
13 Ocak 2021 10:34

Bu hikaye, bir önceki oyun "Atelier Ryza: Ever Darkness & the Secret Hideout" daki olaylardan üç yıl sonra geçiyor ve gerçekten paha biçilemez bir hazineyi keşfetmek amacıyla yeni karşılaşmalar ve vedalar yaşayan Ryza ve arkadaşlarının yeniden bir araya gelmesini anlatıyor.

Oyunun hikayesi ise şöyle
Ryza’nın gizemli muhteşem Kurken Island macerasının üzerinden üç yıl geçmiştir. Grubunun adada kalan tek ferdi olan Ryza, arkadaşından simyayla ilişkili olabilecek harabelerden bahseden ve ışıldayan bir taş ile ilgili esrarengiz bir istek içeren bir mektup alır. Bu durum, adayı terk etmesi ve royal capital Ashra-am Baird'e gitmesine yol açar. Ancak Ryza, bu durumun royal capital'i çevreleyen harabelerin gizemlerinin peşine düşmesini ve hayatını değiştirecek tuhaf bir yaratıkla karşılaşmasını kapsayan hayal ürünü yeni bir maceranın başlangıcına sürükleyeceğinin farkında değildir.

Oyunun temel özellikleri
Yeni saha eylemleriyle keşif yapılabilecek
Ryza artık sahada su altına dalmak, duvarlara tırmanmak için bitkileri kullanmak, dar boşluklardan geçmek ve ayrı bölgeler arasında gidip gelmek için sihirli halatları kullanmak gibi birçok yeni eylem gerçekleştirebilir. Bunlar ve diğer yetenekler Ryza'nın çeşitli bölgeleri ve harabeleri daha etraflıca ve aktif bir şekilde keşfetmesine imkan tanır.
Bir önceki sürüme göre daha aksiyonlu gerçek zamanlı dövüşler bulunuyor
Artık her zamankinden daha hızlı ve daha heyecan verici gelişmiş bir "gerçek zamanlı taktik" dövüş sistemi kullanarak düşmanlarınızla dövüşme fırsatınız bulunmakta ve karakterler arasında hızla geçiş yapabileceksiniz. Farklı yetenekler seçip ve en iyi sonuçlar için doğru zamanlarda ögeleri kullanabileceksiniz.
Sade ve anlaşılabilir bir içerik
Ögelerin ""Material Loops"" adı verilen hücrelere yerleştirildiği yeni sezgisel "Linkage Synthesis" sistemi de dahil olmak üzere, yeni oyuncuların sentezi kolayca öğrenmesini ve deneyimli oyuncuların benzersiz özelleştirilmiş ögeler oluşturmasını sağlamak amacıyla tasarlanmış çeşitli yeni sentez sistemlerini kullanın. Oluşturulan ögeler ayrıca yepyeni ögeler oluşturmak için "Evolution Link" ile karıştırılıp eşleştirilebilir.

 

Not:
- "Atelier Ryza 2: Lost Legends & the Secret Fairy Digital Deluxe Edition" ve "Atelier Ryza 2: Lost Legends & the Secret Fairy Ultimate Edition" gibi ana oyunun dahil olduğu setler de şu anda satışa devam etmektedir.

Oyun 26 ocak 2021 tarihinde steamde yayınlanacak en çok beklenen oyunlardan bir tanesi.

SİSTEM GEREKSİNİMLERİ

MİNİMUM:

64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir

İşletim Sistemi: Windows 8.1/10 64bit

İşlemci: Intel Core i5 4460 or over

Bellek: 8 GB RAM

Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GTX 1050 over or 1280x720 over display

DirectX: Sürüm 11

Ağ: Genişbant İnternet bağlantısı

Depolama: 26 GB kullanılabilir alan

Ses Kartı: 16 bit stereo, 48KHz WAVE file can be played

ÖNERİLEN:

64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir

İşletim Sistemi: Windows 8.1/10 64bit

İşlemci: Intel Core i7 6700 or over

Bellek: 16 GB RAM

Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GTX 1070 over or 1920x1080 over display

DirectX: Sürüm 11

Ağ: Genişbant İnternet bağlantısı

Depolama: 26 GB kullanılabilir alan

Ses Kartı: 16 bit stereo, 48KHz WAVE file can be played

Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde akittv.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan akittv.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar
  • Yeniden eskiye
  • Eskiden yeniye
  • Öne Çıkanlar